Must read от Сергея Притулы: 5 интересных книг, которые скрасят твой отпуск

Сергей Притула
Ведущий нескольких проектов на Новом канале Сергей Притула поделился на своей странице в Facebook содержимым собственной книжной полки.

Несколько дней назад один из самых позитивных ведущих Украины Сергей Притула отправился на отдых. Вместе со своей женой, сыном и дочкой он проводит время на одном из курортов Франции.

/storage/shares/uploads/files/38782721_1808291772580290_4069057900335595520_n.jpg

Находит Притула время и для самообразования. В отпуск он взял с собой несколько книг. Отзывами о самих интересных из них ведущий поделился в своем блоге в Facebook.

"Политика воина" 

Якщо ви читали книгу "Чому нації занепадають", то великого враження на вас ця книга не справить. Проте, у ній є багато цікавої інформації в сенсі моделів управління державою, не пов’язаної з роботою Робінсона і Аджемоглу. Охоплено багато регіонів і зроблено аналітичні зрізи від древньогрецьких полісів до сьогодення. 

В ТЕМУ: Ведущая «Цієї миті рік потому» Даша Трегубова рассказала о любимых кино- и телепроектах

"Думай какшпион" 

Посібник для "чайників", як правильно вибудовувати стратегію мислення у різних ситуаціях. Від побутових до критичних. Таку книгу варто читати, коли вам 18-20 років. В 37 ти просто читаєш про те, що застосовуєш у повсякденному житті. А… ну і автор – колишній співробітник ЦРУ. Відповідно вся книга просякнута духом незламності американської демократії. Такоє… хоча, в одному автор правий. США – наймогутніша країна у світі, відповідно їм начхати на бажання інших. Хто сильніший, той і встановлює правила. Це потрібно пам’ятати кожного разу, коли наші політики говорять про успішні перемовини з американськими партнерами. 

"Частный разговоров" 

Приклад того, як самозакоханий британський журналіст написав книгу про такого ж самозакоханого футбольного тренера. Моуріньйо – геніальний, питань нема, але те, як це подає автор, схоже на легеньке вилизування заду. Тим, хто цікавиться футболом книга буде цікавою. Хоча, фанам Андрія Шевченка пару моментів у книзі не сподобається. Автор доволі жорстко пройшовся по нашому кумиру і теперішньому тренеру Збірної України в контексті його переходу з Мілана в Челсі і його ККД в команді. 

/storage/shares/uploads/files/38851152_1810264675716333_7480227420532899840_o.jpg

"Почтамт" 

Це моя улюблена книга. Купив, щоб заново перечитати. Генрі Чинаскі – це один з моїх найулюбленіших героїв. Читаючи оповідки про життя цього пияцуги, який живе у режимі "робота-пиятика-секс", я мимоволі згадував часи роботи на "Радіо Тернопіль 106.1 FM", коли паралельно я був "студентським деканом" Інституту Фінансів ТАНГу. Різниця тільки в тому, що у мене завжди на обрії майоріли перспективи, а у Чинаскі – "жизнь-бєзнадьога"! Цю книгу однозначно треба прочитати усім незалежно від віку. 

В ТЕМУ: Какие сериалы помогут тебе выучить английский язык: выбор редакции

"Весь невидимый нам свет" 

Книгу проковтнув за добу! Неймовірна історія перехрестя доль сліпої французької дівчини і німецького вояка, який пройшов гітлер’югенд. Історія, яка охоплює період з 1934 по 1944 рік. Переклад твору – фантастичний! Авторам адаптації – низький уклін! Спойлерити не буду, але якщо у вас є бажання прочитати щось світле, добре, щось, що вселяє віру в людство – прочитайте цю книгу. Місцями на очі виступали сльози. Так, я достобіса чутливий. 

Фото в тексте: Facebook.com/Официальная страница Сергея Притулы

Давай дружить в Инстаграм!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
долгие выхи
Куда поехать на День Независимости: 5 отличных вариантов для длинных выходных

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.