UBF KIDS CLUB: подія, яка потішить дітей і викличе посмішку в серцях дорослих

UBF KIDS CLUB
P
Аби ця зима стала ідеальною, до неї неодмінно хочеться додавати веселощів та різдвяних див!

Напередодні Різдва та за тиждень до Нового Року, 23 грудня, UBF KIDS CLUB тішитимуть дітлахів і спонукатимуть посміхнутися серця дорослих на нашій зимовій вечірці у столичному ресторані COIN. 

Будемо разом читати різдвяні казки з зірками медіа та шоу-бізнесу, переглядати модні покази професійних маленьких моделей, насолоджуватимемося різдвяною атмосферою і відчувати безмежне щастя від того, що дитинство і свято тривають допоки ми самі дозволяємо йому в нашому житті бути! 

На гостей чекає: зіркові читання різдвяних казок від відомого співака та шоу-мена Олега Скрипки, актора Юрія Ткача, популярної співачки Alyosha, та телеведучого Анатолія Анатоліча. 

/storage/shares/uploads/files/9d8ad33d-cf1f-4cde-8bbc-352c6b69f525.jpg

Щорічний професійний конкурс моделей від UBF KIDS CLUB «UBF KIDS TOP MODELS 2018» з найяскравішими різдвяними образами! У fashion дефіле беруть участь моделі від 3 до 16 років. До склада журі увійдуть відомі стилісти, дизайнери, фотографи та інші авторитетні спеціалісти цього напрямку. 

Концерт спеціально запрошеної зірки Мішель Андраде. 

Постановка дефіле від школи дитячого творчого розвитку "Будинок Талантів" 

Презентація професійної лінії косметики від одного з кращих світових гримерів Yossi Bitton, який створив грим для акторів легендарного фільму «Аватар», співпрацюючи з голлівудським режисером Джеймсом Камероном. 

/storage/shares/uploads/files/48391018_706377206429687_2441220056261066752_o.jpg

А також присутні усі традиційні атрибути новорічних свят: її величність ялинка та Санта-Клаус, велетенський торт, дискотека, новорічні майстер-класи та частування від ресторану COIN.

Давай дружить в Инстаграм!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
уборка
Как убрать квартиру к Новому году и не устать

Новости партнёров

Fresh

Свадьба

Деревянная свадьба: как отпраздновать 5 лет со дня свадьбы

Практические советы и идеи для уютного и запоминающегося празднования, которые подходят для различных предпочтений и бюджетов.
Психология

Развивающие мультфильмы для детей 2 лет

Зібрали найкращі мультики для дітей.