Сайт 4mama.ua презентує всеукраїнську премію «ТАТО РОКУ 2019»

ТАТО РОКУ
Медіа-компанія "Едiпресс Україна" та сайт 4mama.ua впроваджують нову премію "Тато року", яка поєднує експертне та народне голосування.

Кращий тато – звання, за яке готові боротися найуспішніші чоловіки. Чоловіки, стаючи татусями, заводять блоги, проявляють себе як громадські діячі, пишуть книжки та тему батьківства. 

Бути хорошим татом - це базова потреба чоловіка 

вважає головна редакторка сайту 4mama.ua, Оксана Шевченко. 

Тато рівноправний та рівноцінний батько, який приділяє дітям стільки ж часу та дарує стільки ж любові, як i мама. Тож премія "Тато року" це про любов" 

говорить Юлiя Горошко, керівник батьківських проектів Едiпресс.

Всього оголошено 35 номінантів у 6 номінацiях: Тато-зiрка, Тато-спортсмен, Тато-лiкар, Тато-освiтянин, Тато-блогер та Вибiр 4mama.ua на сайтi tatoroku.4mama.ua за яких може проголосувати кожен, і таким чином допомогти визначити найкращого "Тата року 2019".

Експерти формували лонг-лист за критерiями: внесок у популяризацiю теми вiдповiдального батькiвства, громадська дiяльнicть направлена на допомогу дітям у різних напрямках та загальне проявлення рис тата, як проявляє себе як батько, що пише/говорить про батьківство. 

Cеред номiнантiв: Юрій Горбунов, Сергій Притула, Олександр Педан, Олег Скрипка, Володимир Остапчук, Олександр Усик, Василь Вірастюк, Андрій Шевченко, Георгій Зантарія, Андрей П'ятов, Федiр Лапiй, Тимофій Бадіков, Сергiй Бакшеєв, Анатолiй Колесников, Олександр Тарченко, Андрiй Близнюк, Олександр Марченко. 

Серед експертiв: Валентина Хамайко, Ігор Кондратюк, Людмила Барбір,  Олег Панюта, Ірма Вітовська, Анна Різатдінова, Ігор Циганик, Ірина Ліщинська, Наталія Мосейчук, Іванна Коберник, Олена Масалітіна, Іванна Слабошпицька та багато інших. 

За результатами голосування у червні відбудеться святкова церемонiя нагородження. Серед усiх учасникiв голосування будуть розiгранi квитки на церемонiю нагородження.

Премiя «Тато року 2019» проводиться під егідою 4mama.ua сайту для усвiдомлених батькiв. Голосування проходить у 2 етапи: експертне оцінювання профільного журі і всенародне онлайн-голосування. За сумою цих двох етапів визнача.ться переможцi у кожній з категорій. Сайт 4mama.ua заснований в 2008 році, пропагує усвідомлене батьківство, кількість щоденних відвідувачів 306 тисяч (за даними Google Analitics, лютий 2019). 

Сайт відноситься до платформи Parental media компанії "Едіпресс Україна", куди входить також сайт tvoymalysh.com.ua та двомовний журнал "Твій малюк". Загальна аудиторія платформи складає більш ніж 1 млн. користувачів у місяць та є однією з найбільших в Україні. 

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Скажені канікули
Звезды на премьере лучшей комедии марта «Скажені канікули»

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.