Валентина Хамайко и Андре Тан запрошують усіх жінок на конференцію Мама може

Валентина Хамайко и Андре Тан
P
Кожного дня від усіх друзів, родичів та з каналів інформації мама чує про те, що вона має робити для своєї родини і якою має бути – дисциплінованою, уважною, стовідсотково відданою та іноді навіть мужньою.

Але майже ніхто не говорить мамі про те, що для того, щоб зробити своїх дітей дійсно щасливими, вона сама має бути перш за все щасливою. І саме вона може обирати те, яким шляхом цього стану досягти.

11 травня о 10:00 за адресою м. Київ, вул Десятинна 12, ArtHall D12, ми збираємо разом усіх мам для того, щоб поговорити з ними про їх щастя, секрети, мрії та бажання. Про те, що болить і турбує. Про те, що надихає і робить материнство кожної винятковим.

Ми запросили виступити для вас зіркових спікерів щорічної премії "Мама року": телеведучу "Сніданку. Вихідний" на телеканалі 1+1, маму чотирьох діточок Валентину Хамайко, українського дизайнера та сім`янина, щасливого батька Андре Тана, коуча, засновницю Інтегральної Коучинг Школи "Живое Дело" Аллу Задніпровську, телеведучу, сертифікованого консультанта з харчування Мирославу Ульяніну, засновницю Академії розвитку особистості "UNIQUE" Світлану Незабитовську, президентку Фонду гуманітарного розвитку України, засновницю Міжнародного економічно-гуманітарного форуму Ukrainian ID Наталію Заболотну, керуючого акціонера і Chief Distributional Officer компанії "Арсенал Страхування", засновницю арт-проекту "АРТ-Арсенал" Марину Авдєєву.

Спікери поділяться із учасницями конференції своїми порадами та лайфхаками про те, як відчувати себе наповненою, не порівнювати себе з нав’язаними нормами ідеального батьківства та не відмовляти собі у бажанні постійно розвиватися та створювати нову себе.

Ми поговоримо про те, як "не вигорати", насолоджуватися життям, родиною та роботою без докорів сумління та зберігати гармонійні стосунки з дітьми та чоловіком.

Більше детально про конференцію дізнавайся на event.eva.ua

Усі кошти від продажу квитків буде передано на закупівлю обладнання для передчасно народжених немовлят

Чекаємо на тебе!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Учительница носит одно и то же платье 100 дней, чтобы показать, как можно спасти планету
Учительница носит одно и то же платье 100 дней, чтобы показать, как можно спасти планету

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.