Resolving timed out after 5512 milliseconds
Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ в рамках туру Безпечних Автомобільних Концертів завітає і до Києва

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ в рамках туру Безпечних Автомобільних Концертів завітає і до Києва

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ
P
Аеропорт «Бориспіль(КВР)» - 1 серпня - 19:00.

За численними проханнями слухачів, гурт вніс корективи в свій графік «БАК-туру» і додав туди Київ! «БАК» – це концерти нового формату.

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ зробили те, чого раніше в нашій країні ніхто і ніколи не практикував. Перший виступ в рамках цього унікального туру відбувся 29 травня поблизу Луцька.

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Задумане здійснювалось просто неба, а шанувальники замість того, щоб сидіти на звичних їм стільцях концертного залу – знаходились у власних авто.

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Концепція проведення концерту дозволяє прихильникам гурту слухати виступ як відкривши вікна, так і на окремій частоті радіоприймача або знаходитись на безпечній дистанції біля авто . Також на концерті можна буде зустріти багато нового та незвичного. Зокрема, сцену довелось зробити висотою майже у три метри, аби всі мали змогу бачити виступ.

Великим плюсом є те, що при підтримці «Kyivstar», 4G тягне на абсолютно кожному концерті БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Відвідувачі можуть вільно стрімити концерти онлайн та без перешкод ділитись емоціями з рідними та друзями в ефірі!

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Всі концерти в рамках цього туру – це, в першу чергу, абсолютна безпека слухачів!

На в‘їзді обов‘язковим є вимірювання температури безконтактним термометром, а із собою кожен повинен мати засоби індивідуального захисту: маски, рукавички та антисептики.

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

«БАК» – це єдина реальна можливість разом з шанувальниками, в абсолютно безпечній для всіх атмосфері, насолоджуватись якісною українською музикою.

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Саме тому БЕZ ОБМЕЖЕНЬ спільно з організатором Tikhonov Agency вирішили порадувати шанувальників додатковим концертом поблизу Києва.

Квитки можна придбати на сайті bezobmezhen.com.ua.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Городской рюкзак – маст-хэв для активной жизни
Городской рюкзак – маст-хэв для активной жизни

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

Александр «Терен» – возможный новый герой шоу «Холостяк»?

Украинский защитник признался, что ждет приглашение популярной романтической ТВ-программы.
Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.