Сучасний бренд вишиванок «Вільні люди» про жінок, бодіпозитив та Червону книгу

Вільні люди
P
Бренд «Вільні люди» - це історія про справжні традиції, цінності та соціальну відповідальність. Це бренд про любов та піклування про жінок, особливі обереги та символи.

Завдяки українському малому підприємництву ми маємо що передати майбутнім поколінням, а саме: віру в свою справу життя, в те, що можливо усе. А що може бути ціннішим за збереження власної культури та традицій? За те, що неодмінно приведе до усвідомлення власної ідентичності?!

Напередодні Дня Незалежності України ми поговорили із чарівною власницею бренду «Вільні Люди» - Юлією Герасименко. Під час Майдану вона покинула професію юриста у будівельній галузі та створила бренд вишиванок для жінок України та світу.

Вільні люди

– Чому бренд називається «Вільні люди», що стоїть за цією назвою?

Точкою відліку для цього проекту став Майдан. Ми вирішили зробити бренд одягу для тих, кому небайдуже майбутнє країни. Звідси і така назва – «Вільні люди»! Це історія про відродження забутих традицій та усвідомлення себе сучасним свідомим поколінням, нащадками народу з давнім глибинним культурним корінням.

Вільні люди

– Як відбувається процес створення вишиванки?

У нас є дизайнери вишивки, з якими співпрацюємо. Більше робимо акцент на квіткові та анімалістичні візерунки. Усі наші вироби – тільки з натурального льону без домішок.

Для нас важливо мати доступні ціни, адже серед наших клієнток є такі, які можуть купувати і до 10-ти чи більше вишиванок: собі, доньці, мамі, бабусі, на подарунок! Наші улюблені клієнтки моніторять новинки. Нам це надзвичайно приємно!

Вільні люди

– Ваші вишиванки дуже подобаються українським телеведучим. Кому саме?

Їх у своїх гардеробах мають Марічка Падалко, Марина Леончук, Яніна Соколова та багато інших.

Нещодавно ви зробили дуже цікавий екологічно-соціальний проект. Розкажіть про це!

Півроку тому ми почали робити сукні та сорочки з вишитими зображеннями тварин та рослин, занесених до Червоної книги. На рукавах моделі зі звірами бачимо зубра, горностая, зайця білого та інші види, які потрібно охороняти. На іншій моделі цієї серії - красиві українські рослини: цибуля ведмежа, ялівець високий, тирлич жовтий тощо. Ці стилі дуже сподобались нашим клієнткам. Нам навіть писали, що не знали, що певний вид зайця чи жук - під загрозою знищення. Або ж конвалії, які продають навесні перед святами. Ми хотіли нагадати, щоб люди не купували ці квіти, бо так вони стимулюватимуть їхнє знищення. Частину коштів, виручених від продажу цієї капсульної колекції, передаємо притулку для собак та котів «В добрі руки» у місті Вишневому. Ми давно з ними дружимо і співпрацюємо.

Вільні люди

Днями вийшла ваша нова фотосесія: розкажіть про ідею та основні меседжі?

Блогерка, модель plus size та громадська активістка Мирослава Павлик, яка підтримує бодіпозитивний рух, взяла участь у зйомці наших нових моделей. Багато наших моделей випускаємо у XL, XXL., адже частина наших клієнток мають такий розмір. Для нас дуже важливо, щоб жінки відчували себе щасливими та задоволеними у своєму тілі, виглядали стильно. Тому наша розмірна сітка, кольорова гамма та вишиті візерунки прикрасять кожну красуню в Україні та світі. Наш бренд - про цінності та красу зовні та всередині. Бажаю нашим жінкам світитися від щастя і надихати усіх навколо!

Вільні люди

Вільні люди

Вільні люди

Вільні люди

Сайт бренду вишиванок «Вільні люди»

Instagram

Facebook

Фото в тексті: Eugenia Stanishevska

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
На Дарынке
На Дарынке насыщенная праздничная программа ко Дню Независимости Украины

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.