Про що казка «Хаппі та її суперсила»?

Хаппі та її суперсила
!
Це історія про черепашку на ім’я Хаппі. Вона вчиться у молодшій школі і як більшість дітей любить користуватися гаджетами.

Одного дня в соціальній мережі Хаппі отримує запит на дружбу. Черепашка його приймає і спілкується з тритоном. Куди саме приведе Хаппі ця дружба?

Книга «Хаппі та її суперсила» - це ідеальний початок для обговорення з дітьми 5-10 років безпечного використання Інтернету.

Авторка Іра Бова про історію книги

книга

Коли Іра була ще дитиною, то вперше стикнулася із ризиком сексуального насильства. На щастя, все обійшлося, але Іра назавжди запам’ятала, що ходити увечері парками одній - не найкраща ідея. Уже в дорослому віці в соцмережі авторка натрапила на кіберзлочинця. Тоді, будучи мамою, вона усвідомила, наскільки небезпечним може бути віртуальний світ не тільки для дорослих, але і для дітей.

Іра почала вивчати тему, відвідувати тематичні події, щоб зрозуміти, як захистити свою дитину. І тоді у неї з’явилася ідея написати казку. Саме тоді Іра потрапила на заняться з радниціею з питань захищеності людини в Інтернеті при Віце-прем'єр-міністрі – Міністрі цифрової трансформації та засновниця освітнього проєкту #Stop_sexтинг Анастасія Дьякова проводила заняття для батьків «Про що потрібно говорити з дитиною за сніданком, або новинки Інтернет-безпеки». Під час розповіді вона згадала, що команда проєкту #Stop_sexтинг мріє видати для українських дітей книгу про безпеку в Інтернеті. Тож “карти зійшлися”. Після виступу Іра познайомилася з Анастасією і поділилася ідеєю написати казку на цю тему.

книга
Невдовзі Іра створила дитячу казку про черепашку «Хаппі та її суперсила», а ілюстраторка Лєна Барді допомогла з неймовірними малюнками. Книгу надрукувало видавництво “Талант” у партнерстві з проєктом #Stop_sexтинг за підтримки компанії “Київстар” та уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби.

З кожним днем все більше сімей стають шанувальниками черепашки Хаппі. А це означає, що наша місія – захистити дітей від кіберзлочинців – здійснюється!

  • Як ви можете допомогти захистити дітей в Інтернеті?
  1. Проведіть час разом із своєю дитиною за читанням казки, спільною грою та складанням пазлу. Нехай основною темою вашого вечора стане онлайн безпека з Хаппі.
  2. Будемо вдячні, якщо ви зможете поділитися історією черепашки Хаппі із іншими батьками та допоможете їм вберегти власних дітей від небезпек в Інтернеті з відміткою @Stopsexting.ua у соціальних мережах
  3. Долучайтеся та розкажіть іншим батькам про вебінар щодо безпеки дітей в Інтернеті, який відбудеться 14 грудня о 19.00 у прямій трансляції на YouTube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/c/StopSextingUkraine
Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Жінка України
Время перемен и решительных действий: как прошел бранч с участием Натальи Холоденко и Эллы Либановой

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.