Як зробити зі своєї мрії успішний стартап: секрети лауреаток премії «Жінка України»

Жінка України
25 червня компанія EdiMedia провела літній бранч Dream and Do, який дозволив гостям ближче познайомитися з жінками-лауреатками національної премії «Жінка України».

Цього разу наша зустріч відбулася в будівлі розкішного ресторану середземноморської кухні Alaska. Заклад розташований за адресою Січових Стрільців, 20.

Спікерками заходу стали Тетяна Ізмайлова - засновниця проєкту Eat Easy, жінка яка своєю енергією приводить в рух все навколо. Практик самопізнання, авторка проєкту про самопізнання «Вологий підкаст».

Тетяна Ізмайлова

Тетяна Ізмайлова

А також Ксенія Фурcова - авторка ідеї та співзасновниця проєкту 1dea.me, українського бренду дизайнерських подарунків, який широко представлений у світі та сприяє підприємництву та розвитку бізнесу у 40 країнах. Жінка яка втілює DreamDoing підхід в своєму житті, та надихає інших.

Ксенія Фурcова

Ксенія Фурcова

Модераторкою події традиційно стала президентка та власниця холдингу EdiMedia Інна Катющенко, яка ці сцени повідомила тему бранчу-дискусії: «Dream and Do - як зробити зі своєї мрії успішний стартап».

Інна Катющенко

Інна Катющенко

Атмосфера ресторану Alaska надихала на легку та невимушену бесіду з нашими гостями. Серед них - бізнес-вумен, лікарки, косметологині та психологині.

Alaska

Натхненниця події подякувала партнерам: ресторану Alaska Kyiv - за теплий прийом та високий сервіс, компанії IDS - за природну воду Morshinska, Tulpania Floral Concept Store - за чарівні прекрасні букети, компанії EURO Lifecare - за спонсорську підтримку брендом «Поліфер», ISEI beauty market - за подарунки. Крім того, під час бранчу відбувся розіграш подарунків від медійного партнеру заходу- «Київські хроніки».

Під час живої дискусії першою розповіла про свою історію успіху Ксенія Фурсова.

Перші 10 підніжок не варто сприймати, як знаки долі

- впевнена авторка ідеї та співзасновниця сімейного бізнесу українських дизайнерських подарунків 1dea.me, який представлений у 40 країнах світу.

Ми йшли до Eat.Easy 7 років. Тому, хто не ризикує, той не п’є шампанського

- швидко підтверджує теорію Ксенії Тетяна Ізмайлова - засновниця проекту Eat Easy, авторка проєкту про самопізнання «Вологий подкаст».

Тетяна Ізмайлова

Я продала свою машину та отримала 20 000$ на реалізацію свого проєкту Eat Easy. Третину довелось відразу віддати рестораторці, яка допомагала зі стартом. А далі - потрібно було думати, що робити з їжею та доставкою, з кого краще почати. Спочатку замовлення доставляла навіть я сама на своєму маленькому Фіаті

- ділиться досвідом старту Тетяна.

Після знайомства із першими кроками запуску стартапів гості дізналися про особисті принципи ведення бізнесу жінок.

Інна Катющенко поцікавилась у спікерок бранчу про ставлення наших героїнь до грошей: «Чи можна оцінювати вдалість проєкту прибутками?»

Енергія грошей - це ознака успішності компанії

- запевняє нас Ксенія Фурсова.

Ксенія Фурсова

Підприємниця поділилася власними поглядами на гроші, як на ресурс для досягнення кращих умов для втілення ідей.

Гроші - це спосіб оцінки результатів. За грошима стоїть те, що приносить нам задоволення, показує нас справжніх.

А ось Тетяна Ізмайлова поставила під сумнів подібну теорію. Для неї гроші - це потік. Жінка працює з 14 років і вже встигла зрозуміти для себе, що гроші - другорядні. Першочерговою завжди залишатиметься ідея, яку варто постійно підтримувати енергією.

Наступною тезою дискусії стало питання ведення бізнесу у парі з чоловіками. Наскільки це можливо в контексті родини та бізнес-відносин?

Під час розмови гості дізналися, що обидві жінки ділять бізнес з теперішнім або колишнім чоловіком. І, якщо Ксенія Фурсова з чоловіком ще з шкільних років і бізнес вони будували разом, то Тетяні довелось поступово дозволяти партнеру ставати частиною свого бізнесу.

Жінки легко ділилися секретами шлюбних договорів, а Тетяна наголосила на тому, що навіть після розлучення, Eat.Easy лишається для них із колишнім чоловіком «улюбленою дитиною, а вони разом - татом і мамою проєкту».

Той, хто не прийняв смерть, не зможе прийняти життя. Тому, перш ніж будувати бізнес, навчіться відпускати та делегувати. Ставтесь до своїх проєктів як до дітей. Вони виростають і приходять до нас за порадами із відчуття поваги, а не тому, що самі нічого не вміють

- ділиться одним із найважливіших правил для себе авторка Eat.Easy.

А ось Ксенія Фурсова розкрила свій лайфхак для всіх жінок, які шукають підтримки для своєї ідеї у чоловіків.

Не можна просто приходити до них на емоціях та видавати свої ідеї. Уявіть, що перед вами бізнес-партнер, якому потрібна аналітика, фундамент та логічні пояснення. Будьте готові підтвердити серйозність власних намірів.

Приємним сюрпризом також став виступ Марини Герасименко - представниці компанії Euro Lifecare. Вона презентувала сучасний вітамінний комплекс для жінок «Поліфер».

Поліфер

Марина Герасименко

Гості бранчу дізнались про важливість підтримки жіночого організму під час початку циклу, а також разом протестували біологічно активний коктейль на смак.

Поліфер

Поліфер

У перервах між дискусією та виступами спонсорів гості смакували неймовірно смачним сніданком від ресторану Alaska: ніжними млинцями з яблуком та вершковим соусом, брускетами у поєднанні з карамелізованими овочами та червоною рибою, келихами ігристого - ідеальне завершення трапези.

Alaska

Alaska

Alaska

Напій eat easy sparkling rosé

Напій eat easy sparkling rosé

Під час бранчу гості мали змогу познайомитись та трохи розповісти про себе, таким чином отримавши нові корисні контакти. Адже всім відомо, наскільки важливий нетворкінг у розвитку власного бізнесу чи кар’єри.

 

Крім того, гостей бранчу чекав унікальний майстер-клас від Тетяни Ізмайлової «Усвідомлене тіло». Вона розповіла про свої способи прийняття та усвідомлення себе, про те, як колись їй було важко залишатися одною.

Про нашу історію з чоловіком. Коли нам було погано у стосунках, ми не розходились, коли все стало добре, ми нарешті прийняли рішення розлучитися. І найважче у той період мені було залишатися наодинці з собою.

Моршинская

Водним партнером заходу стала ТМ Моршинська

Косметичним партнером бранчу став ISEI beauty market - популярні та нішеві косметичні бренди. Безпечна побутова хімія та товари особистої гігієни представлені більше ніж в 90 магазинах-бутиках по всій Україні.

ISEI beauty market

ISEI beauty market

ISEI beauty market

Переможниця вікторини від ISEI beauty market з подарунком

Ще один яскравий, насичений потужною жіночою енергією бранч від Connecting Women та Незалежної національної премії «Жінка України» добіг кінця. Сповнені щастя, мотивації та натхнення наші гості вітали один одного із завершенням події та обмінювалися корисними контактами.

Спікери бранча отримали в подарунок неймовірні букети від нашого партнера - FLORAL CONCEPT STORE TULPANIA!

FLORAL CONCEPT STORE TULPANIA

FLORAL CONCEPT STORE TULPANIA

Модераторка заходу Інна Катющенко нагадала про те, що вже у серпні ми зустрінемось знову задля нової зустрічі від жіночого ком’юніті Connecting Women.

Інна Катющенко

Жінка України

Жінка України

Жінка України

Жінка України

Розіграш подарунків від медійного партнеру заходу- «Київські хроніки»

Розіграш подарунків від медійного партнеру заходу- «Київські хроніки»

Розіграш подарунків від медійного партнеру заходу- «Київські хроніки»

Переможниця розіграшу від медійного партнеру заходу- «Київські хроніки»

Розіграш подарунків від медійного партнеру заходу- «Київські хроніки»

Переможниця розіграшу від медійного партнеру заходу- «Київські хроніки»

Чекаємо на анонси!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна