Благодійний концерт «Дитя ЧЕ Concert» до Дня Незалежності України

Дитя ЧЕ Concert
P
26 серпня в знак свята в Черкасах відбувся благодійний концерт «Дитя ЧЕ Concert», створений за ініціативи та підтримки засновниці громадської організації “Сила дівчат” Єлизавети Юрушевої.

Вперше в на сцені Черкаського Обласного Драматичного театру об'єдналися різні покоління артистів — дорослих професіоналів та юних талантів, які лише починають прокладати свій шлях до великої сцени.

Єлизавета Юрушева і Олександр Скічко з донькою

Так, в концерті взяли участь найкращі дитячі танцювальні колективи, маленькі інструменталісти та вокалісти Черкащини, які виступали у спільних запальних номерах із відомими зірками.

Тімур та Інна Мірошниченко

Ділити сцену з малечею та запалювати власними хітами до Черкас приїхали піаніст Євген Хмара, співаки Артем Пивоваров, Денис Реконвальд, Влад Дарвін, Oleynik, гурт “ТОК”, прем'єри Національної опери Катерина Кухар та Олександр Стоянов, дует “TamerlanAlena”, співачки TARABAROVA і TAYANNA. Ведучими вечора стали Тімур та Інна Мірошниченко.

 Світлана Тарабарова

 Євген Хмара

 Артем Пивоваров

 Oleynik

Інна Мірошниченко, Тимур Мірошниченко

Усі кошти, зібрані від концерту, підуть на закупівлю інкубатора для новонароджених в пологовий будинок міста Золотоноша, а також на двоканального інфузомата в Неонатальний центр Черкаської обласної дитячої лікарні.

Планується, що такий унікальний формат благодійного заходу стане доброю традицією і концерт «Дитя ЧЕ Concert» відзначатиметься щорічним заходом, що гостинно прийматиме найкращих артистів України та демонструватиме все більше та більше яскравих юних зірочок Черкащини.

Євген Хмара

TamerlanAlena

Катерина Кухар, Олександр Стоянов

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.