Біохакінг і генна інженерія: що ви можете зробити для свого організму зараз, щоб зберегти молодість і здоров'я?

Біохакінг і генна інженерія
26 серпня в ресторані Atmosfera, який знаходиться на верхній терасі Premier Palace Hotel, відбувся бранч з генетикинею, спікеркою Tеdx, науковою популяризаторкою, співзасновницею та директоркою компанії "Myhelix”, лауреаткою премії «Жінка України» Дарією Лосєвою. Ініціаторкою заходу стала президентка Едімедіа, засновниця спільноти Connecting Women та премії «Жінка України» Інна Катющенко.

Ми виокремили основні тези заходу від генетикині Дарії Лосєвої, які допоможуть попередити генетичні захворювання у вас та ваших майбутніх дітей.

Інна Катющенко і Дарія Лосєва

Інна Катющенко і Дарія Лосєва

Чи можна «хакнути» власні гени?

ДНК — це набір хромосом, який дається від народження, тому — відповідь ні. Але епігенетика (зміни зумовлені навколишнім середовищем) у наших руках:

Ми можемо впливати лише на те, щоб певні гени не вмикалися, а небажані — вимикалися. Питання у тому, чому у двох людей однакові мутації, але один захворіє, а інший — ні? Спорт та правильне харчування здатні регулювати такі ймовірності. Але направлено уникнути мутації справді складно.

Приємним сюрпризом для учасниць стали подарунки від б'юті-партнера івенту ISEI beauty market разом з брендами Missha, Laneige і Lador. Кожна отримала свій набір краси.

810

Способи попередити старіння та хвороби

Ми всі чекаємо радикальної терапії старіння. Наразі немає ніякої пігулки довголіття: їжа, сон, захист від сонця, вітамін Д, сексуальне життя, спорт, робота із задоволенням, мінімум стресів, соціалізація.

Процеси старіння відбуваються одномоментно і, на жаль, на більшість ми ніяк не впливаємо.

Партнери заходу компанія Euro Lifecare познайомили учасниць із сучасним вітамінним комплексом для жінок «Поліфер». Спробувати інноваційний комплекс гості змогли безпосередньо під час бранчу.

Поліфер

Поліфер

 

Зробіть розгорнутий тест ДНК, розпитайте у своїх родичів, які хвороби у них були.

У кожній родині є тітонька, яка знає все про всіх, хранителька історії всього роду. Запитайте у неї: коли хто помер, від чого, на що скаржився, що боліло, які були проблеми? Ви зберете інформацію про вашу сімейну історію. Далі треба критично подивитися, які є закономірності. У моїй родині, наприклад, більше вмирали від серцево-судинних захворювань. У якійсь, можливо, — від раку. Десь на діабет страждали. Скоріше за все, якусь частину ви могли успадкувати, і ризик підвищився. Треба підібрати ту профілактику, яка допоможе вам зменшити цей ризик. Близько 20% людей з наявністю генетичних мутацій ніколи не захворіють на хворобу, пов'язану з цією мутацією.

Якщо ви дізнаєтеся про власну схильність до якогось захворювання, сприймайте це, як своє слабке місце.

Наша тепла, душевна і інформативна зустріч відбулася в ресторані Атмосфера – ідеальна гастрономічна подорож. В цей день участниці бранчу змогли насолодитися неймовірно смачними стравами від шефа ресторану.

Атмосфера

Компанія «Вина світу» надала зустрічі особливий та насичений смак.

Вина світу

Здавайте аналізи, спілкуйтесь з лікарями і дізнавайтесь, яких елементів та вітамінів вам не вистачає. До кожного пункту є профілактичні методи. Серцево-судинні захворювання в родині? Спорт ваш №1! Кардіотренування в першу чергу.

Якщо у вас погана ліпідограма, без кардіотренувань нічого не вийде. Підвищений холестерин також найкраще знижує спорт, а потім вже харчування. У питаннях діабету головне — харчування. А останні дослідження показали, що люди, у яких рівень омега-3 жирних кислот у крові вищий, живуть на 5 років довше!

Традиційно головним водним партнером події стала ТМ Моршинська.

ТМ Моршинська

Але! Якщо у вас є якийсь ризик, не думайте, що це вже все, і Альцгеймер ось-ось до вас постукає! Я розповіла про основні групи тестів, а от наука генетика, звичайно, вивчає глибші питання, як і чому все відбувається.

Здавайте аналізи, спілкуйтесь зі своїм лікарем та досліджуйте себе. Ваше здоров’я — тільки у ваших руках.

бранч

бранч

 

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.