Названо імена переможців всеукраїнської премії «Тато року» 2021

Тато року 2021
Медіакомпанія «EdiMedia» спільно з сайтом 4mama.ua назвали кращих татусів України в 2021 році.

51 претендент на перемогу, 10 різних номінацій, експертне та народне голосування передували церемонії нагородження премії «Тато року», яка відбулася ввечері 14 вересня 2021 року.

Номінантами премії «Тато року» стали не тільки публічні люди. Ведучими премії «Тато року 2021» стали зірки ранкових випусків ТСН на 1+1 – Святослав Гринчук та Марічка Падалко, а серед гостей були помічені співачки Марія Бурмака та Alyosha, ведуча Катерина Осадча.

Тато року 2021

Святослав Гринчук та Марічка Падалко

Зірковими гостями заходу стали талановиті артисти Наталка Карпа, Wellboy та Ярослав Рогальський, які підкорили гостей своїми популярними хітами.

Наталка Карпа

Наталка Карпа

Wellboy

Wellboy

Ярослав Рогальський

Ярослав Рогальський

Вступне слово перед нагородженням прозвучало від президента медіакомпанії EdiMedia Інни Катющенко - музи та власниці брендів Віва, Единственная, Твій малюк та 4мама.

Інна Катющенко

Інна Катющенко

А далі почалася офіційна частина заходу - оголошення переможців премії, про тих, хто надихає, вражає, захоплює та доводить, що світові потрібні зразкові татусі! Вельмишановному журі було дуже непросто вибрати переможців. Але вони впоралися зі своїм завданням.

Цього року честь вибирати найкращих з кращих дісталася Інні Мірошниченко, Наталії Холоденко, Юрію Горбунову, Віті Семеренко, Денису Сілантьєву, Наталії Лімоновій, Ользі Барні, Катерині Яценко, Людмилі Барбір, Наталіі Мосейчук та іншим.

«Тато діяч культури»

В номінації «Тато діяч культури» переміг Сашко Дерманський - один з найпопулярніших дитячих письменників, автор справжніх бестселерів сучасної української літератури про Чудове Чудовисько та Вужа Ониська, педагог за освітою.

Сашко Дерманський

«Тато в бізнесі»

Переможцем в сфері «Тато в бізнесі» став Дмитро Борисов - татко 7 дітей, відомий ресторатор, власник сім’ї ресторанів Gastrofamily з більш ніж 50 закладами. 

Дмитро Борисов

Генеральний директор компанії BUUNT Астахов Віталій Валерійович та ведучі премії

Нагородою і щедрим іменним подарунком зі сцени переможця в сфері «Тато в бізнесі» відзначив генеральний директор компанії BUUNT Астахов Віталій Валерійович.

Нагородою і щедрим іменним подарунком зі сцени переможця відзначив генеральний директор компанії BUUNT Астахов Віталій Валерійович.

Генеральний директор компанії BUUNT Астахов Віталій Валерійович та Інна Катющенко

«Тато - освітянин»

В номінації «Тато - освітянин» взяв перемогу Євгеній Мірошниченко - вчитель у широкому розумінні цього слова: обожнює вчити та вчитися, хороший друг, наставник, людина з почуттям гумору та безмежною любов’ю до дітей.

Євгеній Мірошниченко

«Тато лікар»

В цій номінації перемогу одержав Дмитро Боцюра - лікар-акушер-гінеколог у приватному пологовому будинку «Інномед», виховує двох синів.

«Тато спортсмен»

В номінації «Тато спортсмен» переміг колишній футболіст клубу «Явір» (Краснопілля). Одруженний з біатлоністкою Вітою Семеренко.

«Тато в шоу бізнесі»

Переможцем в цій номінації став Тарас Тополя - молодіжний посол UNICEF в Україні, співзасновник БФ «Вільні ЮА», волонтер, соліст популярного гурту «Антитіла».

Тарас Тополя

«Тато блогер»

В цій категорії переміг Тимур Мірошниченко - український коментатор, ведучий телеканалу UA: Перший, екс-ведучий телепередачі «Зірковий шлях» на ТРК «Україна».

Тимур Мірошниченко

Дружина Тимура Мірошниченко - Інна

«Гранд Тато»

В номінації «Гранд Тато» премію одержав Станіслав Боклан - актор, багато часу проводить разом з родиною та онуками.

Вибір редакції

Перемогу в цій номінації віддали блогеру Артему Гаврилюку.

Артем Гаврилюк

«Тато - гордість»

Переможцем в номінації став Дмитро Марушевський, який став татом у 19 років, взяв на себе відповідальність за родину та одразу почав працювати за фахом - юристом.

Дмитро Марушевський

«Тато Року» - це знакова та важлива подія, мета якої популяризація ролі батька в нашому суспільстві через зразкових татусів у важливих для кожного життєвих сферах.

Вітаємо переможців!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас

Новости партнёров

Fresh

Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.
Lifestyle

Поздравления с Днем вышиванки в стихах и прозе

Поздравления с Днем вышиванки для ваших друзей и близких.