Грандіозне свято від бренду жіночого одягу VOVK – 10 років разом!

VOVK
P
Бренд жіночого одягу VOVK відзначив день народження! Свій перший значний ювілей – 10 років, компанія святкувала грандіозно!

Конгресно-виставковий центр «Парковий» умістив у себе велику кількість гостей. Серед запрошених особистостей були не лише команда бренду, які називають себе VOVK Family, а й друзі компанії, партнери та, звичайно ж, відомі медійні особи.

VOVK

Лідери думок та фешн-діви, серед яких – Соломія Вітвіцька, Олена Філонова, Наталка Карпа, Надін Медведчук, Маша Виноградова, Марія Якименко, Розалі Номбре, Джесіка Чегі, Ріма Пенджієва, а компанію дівчатам склали холостяки – Богдан Юсипчук та Ілля Рибальченко.

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

Але і це лише початок, адже висвітлювали подію найпопулярніші таблоїди та ЗМІ – телеканали Україна, СТБ та HD Fashion, а також популярні видавництва моди – VOGUE, CLUTCH, VIVA, Караван історій, «Единственная» / Єдина, best.in та інші. Усі секрети компанії та інші подробиці про бренд та свято тепер можна дізнатися з інтерв'ю, які гості охоче давали для ЗМІ.

VOVK

Ведучими Дня Народження бренду стали топові Леся Нікітюк та Григорій Решетник. Вони радували всіх гостей своїми цікавими історіями, веселили іскрометним почуттям гумору, демонстрували образи від VOVK і, звичайно ж, дарували багато подарунків від генеральних партнерів, завдяки яким свято стало ще яскравішим і крутішим.

VOVK

Григорій Решетник та Леся Нікітюк

Чимало гостей пішли зі свята не лише з гарним настроєм, а й із подарунковими сертифікатами від Brabrabra, ювелірними прикрасами від Pandora, косметичними наборами від Mr. SCRUBBER та презентами від Fiorelli та Finlandia. А найграндіозніший подарунок – два сертифікати номіналом по 5000 гривень, презентували винуватці урочистості – бренд VOVK і тепер щасливі володарки цього подарунку зможуть побалувати себе новинками жіночого одягу. Приголомшливий кейтеринг із частуваннями та напоями припав до смака всім гостям.

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

VOVK

Ще одним несподіваним, але дуже приємним сюрпризом від компанії VOVK стали концерти українського музичного гурту TVORCHI та співачки NK, які запалили публіку так, що протягом кількох годин у сцени були лише запальні танці та гучні оплески.

VOVK

Гурт TVORCHI

VOVK

Співачка NK

Головним подарунком для всіх запрошених та родзинкою вечора стали закритий показ лімітованої колекції, випущеної спеціально до 10-річчя бренду та показ рекламного ролика VOVK Limited Collection 2022 сезону Spring-Summer. Стильні фасони, цікавий крій і тільки трендові кольорові рішення - все в цій лінійці пронизане любов'ю і історією. Компанія показала історію кожної дівчини – її дитинство та зрілість, характер та мрії. Історію, яка перетворилася на унікальний та дивовижний одяг. Скільки захоплення викликала ця колекція серед присутніх. Кожна дівчина точно намітила декілька образів, які обов'язково приміряє в студіях одягу бренду VOVK.

VOVK

Звичайно, сюрприз очікував і співзасновників компанії – Тетяну та Віталія Семенченка – у подарунок від колективу вони отримали міні-копію своєї першої у Києві студії, з якої і розпочався розквіт компанії. А обійми всієї команди одночасно прямо на сцені виглядали дуже щиро та тепло. Співзасновники подарували колективу теплі слова та подякували за плідну працю, а також показали невелике відео – всі 10 років компанії у короткому роліку. Це було весело та зворушливо одночасно. Завершили офіційну частину вечора величезним святковим тортом, виконаним спеціально у ексклюзивний принт – гриби, який поєднав усю лімітовану колекцію.

Цього вечора було багато щирих усмішок, теплих слів, обіймів, квітів, подарунків та танців – які, до речі, продовжили свято. За діджейський пульт став Sanya Dymov і ніхто не встояв перед його запальними треками.

Вітаємо бренд жіночого одягу VOVK з Днем Народження ще раз та бажаємо, щоб усі намічені цілі та плани реалізовувались! Процвітання та успіху побажаємо команді та її власникам.

Предыдущий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас
Следующий пост
В останній момент
В останній момент: 8 оригінальних ідей подарунків дівчині на День святого Валентина

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.