ТОП-5 відповідей на штампи російської пропаганди

російська пропаганда
Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч у своєму Інстаграмі дав поради, як відповідати на найрозповсюдженіші штампи російської пропаганди, що в України при владі фашисти, неонацисти та бандерівці.

Телеведучий і блогер Анатолій Анатоліч у своїх соцмережах дав підписникам невеличкий майсер-клас, як відповідати тим, хто стверджує, що в Україні живуть лише неонацисти, фашисти та бандерівці.

Факт 1

Президент України Володимир Зеленський має єврейське коріння – його батьки євреї. Як так виходить, що наш президент – неонацист?

Факт 2

Ізраїль надає максимальну підтримку Україні. Нещодавно в Тель-Авіві відбувся найбільший в історії країни мітинг на підтримку України, яка є… неонацистською?

рупор

Факт 3

У 2019 році ультраправі партії та націоналістичні партії виставили єдиного кандидата, який у підсумку набрав 1,5%, тож, зрозуміло, що перемогти він аж ніяк не міг! В парламенті схожа ситуація – лише один представник правих партій пройшов у парламент.

Факт 4

В Україні заборонена неонацистська і неофашистська пропаганда.

Так от, перевіряйте, пояснюйте, надавайте факти про те, що серед нас немає фашистів. А якщо перші чотири не діють – користуйтесь п’ятою відповіддю – пошліть їх туди, куди йде російський корабель

– коментує Анатолій Анатоліч.

Предыдущий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас
Следующий пост
коли помре Путін
Відомий екстрасенс передбачив, коли помре Путін

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.