Відомий екстрасенс передбачив, коли помре Путін

коли помре Путін
Екстрасенс Сергій Кобзар розповів, коли може померти Путін і чи буде його кінець таким самим, як у Гітлера.

Відомий екстрасенс Сергій Кобзар упевнений, що цього року президент рф, який розв'язав страшну війну проти нашого народу, повинен піти.

У нього цього року випадає два переломні періоди. Перший – десь у травні, другий – у серпні-вересні. Тобто якщо він у травні ще якимось дивом протягне або йому не допоможуть, то ближче до осені точно є цей обрив. Він зараз справді є загрозою для всіх. Імовірність, що буде внутрішній переворот або його просто усунуть, – дуже велика

– вважає Сергій Кобзар.

Сергій Кобзар

У мережі активно порівнюють поведінку Гітлера та Путіна. Багато експертів говорять, що Путін просто повторює дії лідера нацистської Німеччини. Журналісти каналу «Україна» поцікавилися в екстрасенса, чи справді їхні дії настільки схожі і чи буде кінець Путіна таким самим, як у Гітлера.

Так, вони дещо схожі, але Гітлер приділяв містиці набагато більше уваги. Всі знаки СС – це насправді руни, тобто все там було не так просто. Якщо порахувати, то коефіцієнт втрат Німеччини та Радянського Союзу був дуже малий, а тут ми маємо ситуацію з точністю до навпаки. Гітлер ніколи не почав би повномасштабне вторгнення на спадний місяць. Це те, що зробив Путін. Думаю, що таке прискорення відбулося у зв'язку з тим, що він або знає або відчуває обмеженість свого часу. Або ж через те, що він завжди має прив'язку до якихось дат, і дуже хотів «підігнати» це все скажімо до 9 травня

– сказав екстрасенс.

Також Сергій Кобзар переконаний, що щойно буде повалений путінський режим, на росію чекає розкол.

Предыдущий пост
російська пропаганда
ТОП-5 відповідей на штампи російської пропаганди
Следующий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.