Відомий екстрасенс розповів, коли остаточно може закінчиться війна в Україні

війна в Україні
Експерт каналу «Україна», відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв назвав дату завершення війни в нашій країні та розповів, що зміниться після перемоги.

Зірковий екстрасенс Макс Гордєєв зізнається – на початку війни першим ділом зробив те, чого сам від себе не очікував. Експерт взяв кілька ляльок Вуду, на яких періодично робить прокльони на президента росії володимира путіна.

Гордєєв запевняє – смерті гаранта рф слід очікувати найближчим часом.

Він помре від ножа в спину від людей, яких сам же й годує. Коли це трапиться, сказати дуже важко. Інколи мені здається, що це буде сьогодні-завтра, а потім приходить розуміння, що він не завершив свою місію, тому всесвіт його не відпускає. Але я впевнений, що це трапиться найближчим часом – рік, максимум 2 роки

– розповів Макс Гордєєв.

Сьогодні в соціальних мережах Гордєєву пише неймовірна кількість українок, які мріють повернутись у свої домівки, тож чекають почути точну дату завершення війни. І Гордєєв вже готовий оголосити її.

Я роблю різні розклади на картах Таро й у кожної випадає повернення через 2-3 місяці. Тож можу сказати, що липень-серпень – це точне завершення війни. Щодо повної перемоги України, на жаль, – це до трьох років. Саме тоді нам повністю повернуть Крим, Донецьк і Луганськ

– запевнив екстрасенс.

Макс Гордєєв

За словами Гордєєва, квітень – останній місяць боїв на території нашої країни, а вже ближче до травня все зміниться, й ми перейдемо в тиху оборону держави.

Я впевнений, що люди, які підтримували путіна зовсім скоро зрадять його і скажуть: «Я завжди був за Україну, мене змусили…» Адже зараз увесь світ з нами, всі країни посилають нам неймовірну енергетику. Але скоро ми не просто встанемо з колін, ми станемо найбажанішим шматочком для будь-якого члена Євросоюзу. Тож, не зважаючи на те, скільки ми горя пережили, ця ситуація зіграє країні на користь

– поділився Гордєєв.

Предыдущий пост
Третя світова війна
Чи варто боятися Третьої світової війни: передбачення екстрасенса
Следующий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.