Благодійний вечір для бізнесу від проєкту «Коло турботи» та Smart Solutions

Коло турботи
30 листопада у Києві відбувся благодійний вечір від проєкту «Коло турботи» та «Smart Solutions». Вечір проходив в ресторані київської кухні «Глек».

Благодійний івент об`єднав багатьох небайдужих представників українського бізнесу, які прийшли заради єдиної мети – допомогти назбирати кошти на навчання дитячих психологів.

Завдяки щедрості та небайдужості гостей вдалося зібрати суму близько 23 500 грн. Це означає, що 7 психологів зможуть пройти навчання безкоштовно.

Коло турботи

Коло турботи

На думку Октябрини Лісовської, ведучої вечора та президентки ГО «Центр соціального лідерства» та проєкту «Коло турботи», навіть у такі складні часи наша нація має інвестувати в ментальне здоров'я.

Ми завжди переоцінюємо зміни, які відбудуться протягом найближчих двох років, і недооцінюємо ті, які можуть трапитись протягом наступних десяти. Підтримуйте себе, інвестуйте в ментальне здоров'я дітей та команди і тоді наша країна розквітне.

Головним бізнес-партнером вечора була компанія Smart Solutions, які також поділились досвідом про те, чому важливо бути в ресурсі саме керівнику бізнесу і чому треба об'єднувати команду.

В кінці був розіграш практикуму для команди від психологів, я боролась за нього до останнього, але ми все одно його замовимо, бо я зі свого досвіду знаю, до яких змін може призвести робота з терапевтом в команді. Хоча й багато людей таку роботу недооцінюють, або просто не знають її користі

- коментує Анна Кіцина, директор з міжнародного розвитку компанії Smart Solutions.

На кінець вечора дійсно пройшов аукціон, серед лотів були: сертифікат від Карини Кривди, «Діагностика емоційного вигорання для ключових осіб компанії”», сертифікат від Світлани Марчек, на корпоративне навчання для топів компанії «Кризова підтримка керівника: самодопомога та допомога іншому», річний сертифікат VIP-клієнта від адвокатського об'єднання «Суслов та партнери».

Коло турботи

Коло турботи

Супер приз за найбільший донат - сертифікат від «Коло турботи» на навчальний курс: «Психологічна допомога дітям та батькам при гострій травмі та ПТСР» виграла компанія Trionika.

Коло турботи

Коло турботи

Слідкуйте за нашими новинами наших проектів в соціальних мережах: Instagram- @care_circle_ua або Facebook «Коло турботи».

Організатори вдячні всім партнерам, які долучились до івенту, зокрема L’Oréal Україна за миттєве реагування та подарункові набори для учасників, також інформаційному партнеру компанії rabota.ua.

Найпопулярнішому жіночому медіа-бренду України – «Єдина». А також всім учасникам, які прийшли не дивлячись на ракетну небезпеку в країні.

Предыдущий пост
Благодійний вечір для українського бізнесу
Благодійний вечір для українського бізнесу
Следующий пост
Fiorelli
Як зустріти Новий 2023 рік: ТОП-5 ідей для будь-якого настрою

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна