Що подарувати на Новий 2023 рік: ідеї подарунків для найближчих

Новий 2023 рік
Наближаються новорічні свята, а отже, настав час вибирати подарунки.

Щоб вибір подарунків на Новий 2023 рік не перетворився на найскладніше завдання, ми вирішили допомогти вам та зібрали у нашому матеріалі найкращі ідеї презентів членам твоєї сім'ї та друзям, які їх точно потішать!

Набір свічок

Все ще не вирішила, що подарувати знайомим та рідним на Новий 2023 рік? Гарні та стильні свічки в від парфумерно-косметичного бренду INRO – відмінний вибір в якості презенту, в знак подяки будь-якій людині. Вони стануть чудовою прикрасою для дому як у святкові дні, так і після них. Особливо у наш час.

свечи

Свічки від INRO створюють почуття затишку і чаклунства, тому недооцінювати їх значення в сучасному інтер'єрі вже точно не варто. Зверніть увагу на парфумовану свічку CROFTON з нішевим деревно-бальзамічним ароматом. Також спокій зимових вечорів вам забезпечать аромати SWEET VANILLA, GINGERBREAD та CEDARWOOD. Усі свічки виготовлені на основі 100% екологічної суміші соєвого та кокосового восків.

свечи

Сертифікат в салон краси

Для жінок новорічні свята - це щось особливе. Щороку, коли наступає передноворічний час, хочеться радувати себе та близьких, створювати святковий настрій, додавати магію навкруги. А щоб бути в гарному стані, в першу чергу, треба подбати про себе, приділити час та турботу собі! І тут ідеальний подарунок буде подарунковий сертифікат в салон краси «INESBEAUTY». Його ви можете придбати для своїх подруг, рідних, мами, сестри чи колег.

Для «INESBEAUTY» щастя бути вам корисними, ділитися своїми знаннями та досвідом, робити вашу шкіру молодою, доглянутою та осяяною. Одна з найулюбленіших послуг серед гостей салону - це масаж обличчя, який триває цілу годину і під час масажу звучить медитація. Ви отримуєте 2 послуги за однією ціною. Масаж в поєднанні з авторською розслабляючою практикою. Кожен дотик при роботі з обличчям та тілом - це вироблення гормонів щастя і радості. Тому простір краси стане для вас, ваших рідних та подруг місцем отримання цих гормонів щастя. Такого ви точно ніде не знайдете! А результат одразу!

Придбати сертифікат можна за посиланням.

Новий Рік у винних моментах

Новорічна ніч без алкоголю – це скоріше виняток із правил. Ігристі вина супроводжують найважливіші та найважливіші події нашого життя. Новий рік, своєю чергою, символізує початок нового етапу. Так заведено, що часто ми говоримо собі: «З Нового року я почну…», «У Новому році я зроблю…», «І вже наступного року закінчу…» і цим визначаємо вагомість такого свята як Новий рік. Пляшка вишуканого ігристого вина Latinium – виділить вас у компанії та стане найоригінальнішим подарунком на Новий Рік.

Latinium

Latinium полонить красою свого ароматичного букета. Він складений з білих квітів і привабливих соковитих фруктів – дині, папаї, зелених яблук, груші та грейпфрута. Самодостатній смак дарує приємну солодкість, що розбавлена фруктовою кислинкою і вишуканими квітковими відтінками. Latinium додасть яскравості сімейному застіллю і дружній зустрічі – оригінальна пляшка лазурного кольору з легкістю прикрасить будь-яку сервіровку! 

Краса врятує світ

Універсальний подарунок для будь-якої дівчини – косметика. Асортимент величезний: можна вибрати між доглядовою або декоративною косметикою або зібрати індивідуальний Beauty Box. Такі святкові бокси дуже популярні останнім часом. Наприклад, можна придбати серію засобів для догляду за чутливою шкірою від найвідомішої французької дерматологічної лабораторії Avène. Особливо увагу звернути на Термальну воду та Гідранс Аква-гель. Гарно їх упакувати, покласти листівку – і готовий подарунок.

Термальна вода Avène миттєво заспокоює подразнення, знімає почервоніння, відчуття стягнутості та дискомфорту. Використання засобу перед нанесенням засобів з догляду значно посилює їх ефективність. Це основний засіб для догляду за чутливою, гіперчутливою, алергічною та подразненою шкірою.

Термальна вода застосовується як допоміжний засіб у догляді за сухою шкірою, в разі почервоніння шкіри обличчя, пелюшкового дерматиту, різних видів подразнень, після гоління, епіляції, зняття макіяжу, фізичних вправ, влітку, в поїздках (можна використовувати будь-де та будь-коли).

Фахівці бренду Avène розробили унікальну формулу, яка забезпечить інтенсивне відновлення, зволоження та захист шкіри. Зволожувальний водний крем-гель ідеально підходить для дуже чутливої ​​шкіри. Він наповнює епідерміс вологою та утримує її всередині протягом тривалого часу. Шкіра стає блискучою, гладкою та шовковистою на цілий день. Завдяки унікальній формулі засіб можна використовувати як:

  • Денний крем – миттєво та ефективно зволожує шкіру обличчя та шиї на 24 години.

  • Нічна маска – зволожує шкіру та надає антиоксидантний та детокс ефект.

  • Догляд для контуру очей - зволожує та доглядає за чутливою шкірою навколо очей.

  • Для всіх типів зневодненої чутливої шкіри, при відчутті стягнутості, лущення, відчутті дискомфорту.

Формула містить 75% Термальної води Авен. Гель миттєво тане при нанесенні та одразу вбирається шкірою, даруючи неймовірний комфорт.

Сертифікат у магазин парфумерії

Б'юті-штуки – один із найкращих подарунків для представниць прекрасної статі, незалежно від віку. Тільки щоб не помилитися із запахом парфуму або не помилитися з відтінком помади, який підійде твоїй мамі, сестрі чи подружці – нехай вони зроблять цей вибір самі. Аби тільки були щасливі та задоволені покупками.

Сертифікат у магазин парфумерії

Сподіваємося, список цих подарунків врятує тебе від багатогодинних пошуків напередодні найчарівнішого свята на рік!

Предыдущий пост
Зустріти Бориса Джонсона й Вінстона Черчилля
Місце для дива та щастя: відбулося відкриття зимової резиденції Osocor Residence: London Story
Следующий пост
компания
7 веселых игр для компании на Новый год

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.