Про що мріє жінка: 6 ідей подарунків на 8 березня для доньки, мами, сестри, колегам та собі

подарки
Гадаєш, що кращі друзі жінок ‑ діаманти? А ось і ні! Кращі друзі жінок - інші дівчата, які знають про що мріє жінка та дарують одна одній тільки найкрутіші подарунки.

Тримай від нас декілька цікавих ідей, що подарувати на 8 березня мамі, доньці, сестрі, подрузі, колезі, ну і про себе не забути!

Для сестри – спідня білизна

Яка жінка не мріє про гарну спідню білизну? Хтось отримує задоволення від ніжного мережива, хтось від витонченого оксамиту, а хтось обирає зручні та практичні бавовняні комплекти. Але всіх нас об'єднує одне непереборна любов до цієї делікатної частини гардеробу.

нижнее белье женщина подарок

Але як вгадати з моделлю, кольором та розміром... Обійти такі перепони можна, якщо купити подарунковий сертифікат в магазин спідньої білизни. Хай сестра обере свій комплект самостійно.

Для мами косметика

Мама найважливіша людина для кожного з нас, особливо для дівчат. А 8 березня вдалий час нагадати їй, що вона найулюбленіша та найкрасивіша. Відмінним варіантом подарунка для неї може бути набір косметики.

набор косметики

Якщо тобі відомі мамині вподобання, її тип шкіри та те, що саме в цей момент їй необхідно, такий подарунок буде вибрати легше. Ще краще, якщо вона сама натякне, що саме з косметики їй хочеться.

Для доньки смартфон

Можливо, твоїй доньці давно треба оновити смартфон? Так чому б не зробити їй такий сюрприз на свято весни? Тільки обов'язково звертай увагу на дизайн, потужність батареї та процесора, розмір екрану та наявність хорошої камери.

З огляду на всі ці вимоги, новий смартфон OPPO A5 2020 – кращий варіант для сучасної дівчинки. Крім привабливого зовнішнього вигляду, гаджет може похвалитися і переконливими технічними характеристиками.

смартфон

  • Це п'ять окремих камер. Задній основний об'єктив 12 Мп для максимальної роздільної здатності фотографій. Ультра широкий 119° задній об'єктив для панорамних знімків. Дві лінзи позаду, що забезпечують художні портретні ефекти.
  • Це і потужний акумулятор на 5000 мАг, який дозволить телефону працювати більше ніж 11 годин в режимі відтворення відео HD. З двома динаміками замість одного, ОРРО A5 2020 забезпечує багату звукову атмосферу, оскільки він також оснащений Dolby Atmos®.

смартфон

  • І ще одна фішка OPPO A5 2020 процесор "Snapdragon 665", який в ігровому режимі направить всі свої сили на максимальну продуктивність.

Від такого телефону твоя донька точно буде в захваті! Тим паче зараз в магазинах техніки діють привабливі знижки на цю модель! Так що довго не роздумуй, а купуй!

Для колеги – майстер-клас

Твоя колега захоплюється рукоділлям, живописом або іншим хобі? Тоді навчальний майстер-клас зі створення справжніх шедеврів власними руками відмінний подарунок на 8 березня. Також це можуть бути спільні майстер-класи з макіяжу або, наприклад, з плетіння косичок яскраві емоції, в такому випадку, гарантовані всім!

майстер-клас

Для подруги – смачні частування 

Якщо твоя подруга не уявляє свій день без цукерок або тістечок, то їй, напевно, сподобається коробочка з різноманітними солодощами. Підбери частування за кольором, додай гарну листівку та аксесуари в колір буде дуже ефектно. 

Доповнити подібний подарунок можна за допомогою чаю в яскравій розмальованій шкатулці з капсульної колекції унікальних купажів від британської компанії преміум-класу Newby Teas та культового дизайнера Метью Вільямсона.

Чай Newby Teas – це не просто напій, це ціла філософія. Кожен з трьох купажів має свій характер, відтінок смаку та дію. "Сніданок Махараджи" (чорний чай) зігріє, "Зелений з Жасмином і Трояндою" (зелений чай) заспокоїть перед сном, а "Ерл Грей Екзотик" (чорний чай) підбадьорить.

Для себе похід в SPA-салон

Зізнайся, скільки разів ти мріяла провести хоча б один день в повному спокої? Скільки разів уявляла, як з головою пірнаєш в прохолодний басейн після спекотної лазні? Або як спритні руки масажиста розминають твої втомлені м'язи? Уявляла, правда? Тоді не зволікай, а скоріш купуй абонемент в СПА-салон на будь-яку вподобану послугу і, нарешті, порадуй себе відпочинком.

SPA-салон

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
8 марта девушка
5 идей, что подарить себе на 8 Марта

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.
Шоубиз

Александр «Терен» – возможный новый герой шоу «Холостяк»?

Украинский защитник признался, что ждет приглашение популярной романтической ТВ-программы.
Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.