Xiaomi разом з Алло представили в Україні бестселери осені ‑ смартфони Redmi 8 та Redmi Note 8 Pro

Xiaomi
P
Xiaomi пропонує дивовижний досвід Android за привабливими цінами: Redmi Note 8 Pro відкриває для українців еру квадробачення завдяки 64-мегапіксельній камері з чотирма об’єктивами, а Redmi 8 забезпечує надзвичайний рівень автономності.

Xiaomi разом з офіційним партнером — групою компаній «АЛЛО» представили смартфони Redmi Note 8 Pro та Redmi 8, що вже успішно вийшли на ринок Китаю кілька місяців тому. 

Ми з гордістю представляємо найновіші інновації Xiaomi українським споживачам 

— зазначив Тоні Чен, Генеральний менеджер в країнах Центральної, Східної, Північної Європи та Балтії, Xiaomi Global. 

Я не можу дочекатись, коли українські шанувальники Mi отримають ці дивовижні продукти

— додав Максим Раскін, головний виконавчий директор групи компаній «АЛЛО».

Вступаймо в еру квадробачення з Redmi Note 8 Pro

  • Знімайте світлини, що засліплюють, за допомогою 64-мегапіксельної камери з чотирма об’єктивами

Redmi Note 8 Pro захоплює ентузіастів високоякісної фотографії, першопрохі́дців ери квадробачення: адже у нього чотири (замість трьох звичних) об’єктиви. Його головна 
64-мегапіксельна камера з надвисокою роздільною здатністю створює приголомшливі фото, що дозволяють друкувати зображення заввишки 3.26 метри. Вона використовує технологію 4-в-1 Super Pixel з розміром пікселя 1.6 мікрометри, що додає більше світла для яскравих нічних знімків. 8-мегапіксельна ультраширококутна камера смартфону має кут огляду 120°, 2-мегапіксельна макрокамера використовується для зйомки з надкороткої відстані. Всі вони об'єднуються з 2-мегапікселним сенсором глибини сцени та народжують найбільш універсальну камеру Redmi, з тих що були коли-небудь створені. Покращена фронтальна 20-мегапіксельна камера з вбудованою технологією штучного інтелекту дозволяє користувачам робити найкращі селфі з надзвичайною деталізацією портретів, розпізнавати сцени зйомки та розблоковувати смартфон за допомогою власного обличчя.

/storage/shares/uploads/files/F%E6%A8%AA%E7%89%88.png

  • Міцна конструкція, що відповідає елегантному дизайну

Redmi Note 8 Pro відрізняє покриття Corning® Gorilla® Glass 5 покоління не тільки на передній, а й на задній панелі , що надає надійного захисту від випадкових падінь смартфона та технічного зносу в повсякденному користуванні. Підвищує довговічність захисту пристрою від бризок у відповідності до міжнародного стандарту IP52, що гарантує ефективний захист від дощу та поту.

Оснащений великим 6.53-дюймовим екраном з вирізом-краплею, роздільною здатністю FHD+ та сенсором відбитків пальців на задній панелі, пристрій має співвідношення площі екрана до передньої панелі у 91.4%. Дисплей сертифікований аудиторським концерном TÜV Rheinland, що забезпечує захист зору від шкідливого синього світла та зменшує рівень зорової втоми. Глянцева рамка Redmi Note 8 Pro та відтворена із надзвичайною точністю у трьох напрямках ергономічна кривизна бокової панелі забезпечують зручність утримування смартфона у руці. А три елегантні кольорові варіанти корпусу — Сірий Мінерал, Біла Перла та Зелений Ліс — без сумніву пасуватимуть кожній особистості.

  • Оптимальна продуктивність для найкращого в своєму класі ігрового досвіду

Redmi Note 8 Pro працює на найновішому 8-ядерному процесорі MediaTek Helio G90T з тактовою частотою до 2.05 ГГц, що робить його відмінним смартфоном для повсякденного використання. А графічний процесор ARM Mali-G76 3EEMC4 з максимальною частотою 800 МГц та обчислювальною потужністю штучного інтелекту до 1 ТМАС (тисяча мільярдів операцій множення з накопиченням за секунду) забезпечує найкращий ігровий досвід. Пристрій також використовує першу в історії смартфонів серії Redmi Note технологію рідинного охолодження, що дозволяє гравцям уникати проблем з перегрівом у сучасних іграх. Крім того Redmi Note 8 Pro перший смартфон серії з чіпом NFC для зручної безконтактної оплати. На додаток до цього, Redmi Note 8 Pro оснащений додатковою антеною WiFi X для більш надійного підключення до інтернету, а також динаміками 1217SLS та звуковим чіпом NXP Smart PA для покращеного ігрового аудіо.

/storage/shares/uploads/files/F%E6%A8%AA%E7%89%88-Mineral-Gray.png

  • Висока ємність акумулятора 4500 мА-г забезпечує продуктивність найвищого ступеня

Redmi Note 8 Pro має акумулятор із вражаючою потужністю 4500 мАг — це найвищий показник серед всіх смартфонів серії Redmi Note. Можливості акумулятора включають режим енергозбереження та інтелектуальне регулювання яскравості дисплею, що допомагає користувачам максимально подовжити час автономної роботи смартфона.

  • Ціни та наявність у продажу

Redmi Note 8 Pro буде доступним для продажу в Україні з 9 жовтня на сайті allo.ua, в роздрібній мережі магазинів АЛЛО, авторизованих Mi Store та окремих магазинах партнерів у трьох кольорових варіантах корпусу за ціною 6999 гривень за версію 6/64 ГБ та 7799 гривень — за 6/128 ГБ.

Redmi 8 — новий чемпіон автономності

  • Дійте більше з великим акумулятором ємністю 5000 мА-г

Насолоджуйтесь потужністю акумулятора високої ємності на 5000 мА-г, та облиште турботи про необхідність часто підзаряджатись. Завдяки функції швидкої зарядки Quick Charge™ 3.0 потужністю до 18 Вт Redmi 8 здатний поповнити до 65% заряду через роз’єм USB Type-C лише за одну годину.

  • Чемпіонський  дизайн

Смартфон має чудовий вигляд із глянцевою поверхнею, пристрій оснащений сенсором відбитків пальців та доступний у трьох розкішних кольорах: Чорний Онікс, Блакитний  Сапфір та Червоний Рубін. У Redmi 8 було повністю перероблено дизайн, щоб надати відчуття дорогої якісної речі без будь-якого збільшення ціни. 

Він оснащений 6.22-дюймовим дисплеєм з вирізом-краплею, захищеним Corning® Gorilla® Glass 5 покоління, що допомагає смартфону зберігати захоплюючий вигляд протягом тривалого часу.

/storage/shares/uploads/files/C3I_Online%20Key%20Visual.jpg

  • Знімайте більше за допомогою подвійної камери зі штучним інтелектом

Redmi 8 має подвійну основну камеру 12 МП + 2 МП зі штучним інтелектом для зйомки дивовижних фотографій навіть у приміщенні. Він підтримує інтелектуальне визначення сценаріїв, що здатне розпізнавати 27 сцен: «їжа», «небо», «листя», «ніч» тощо, та дозволяє отримувати найкращі знімки, незалежно від умов зйомки.

  • Ідеальний компаньйон щодня

Redmi 8 має 8-ядерний процесор Qualcomm® Snapdragon™ 439 з частотою до 2.0 ГГц — потужним, але енергоефективним, що гарантує користувачеві плавну роботу протягом робочого дня. Вбудована пам’ять обсягом до 64 ГБ (та до 4 ГБ ОЗП) може бути розширена до неймовірних 512 ГБ за допомогою карток MicroSD, та дозволяє надійно зберігати цінні моменти життя кожного дня.

  • Ціни та наявність у продажу

Redmi 8 буде доступним для продажу в Україні у варіантах 3/32 ГБ та 4/64 ГБ за ціною, відповідно, 3999 та 4999 гривень з 17 жовтня на сайті allo.ua, в роздрібній мережі магазинів АЛЛО, авторизованих Mi Store та магазинах партнерів.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
грибы
9 самых «грибных» мест под Киевом

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.