Тренди іграшок: від яких подарунків ваша дитина буде стрибати від щастя

Тренди іграшок
P
Так-так, тенденції змінюють одна одну не тільки на фешн-показах, але й у світі іграшок.

І оскільки у дітей активне соціальне життя (садок, школа, двір), новини про те, що модно і сучасно поширюються зі швидкістю вітрянки. Звісно, дитячі іграшки, що потрапили в топ-лист, стають найбажанішими. То який же новомодний подарунок змусить вашу дитину стрибати від щастя в цьому сезоні?

Іграшки-розпаковки

Kinder Сюрприз виходить на новий рівень. Сама собою ідея не нова, але от реалізація істотно змінилася. Виробники роблять ставку на ефект несподіванки, а для цього ховають всю іграшку або тільки частину, щоб дитина не зраділа завчасно. Вдалими задумками можна назвати Pikmi Pops - яйце з плюшевими симпатягами всередині. Творці космічних прибульців Treasure X Aliens та ляльок Capsule Chix також вдало обіграли цей прийом і зробили упаковку частиною гри.

Нові колекції Лего

Цей бренд завжди знав, як зацікавити навіть дуже непосидючих малюків. І щороку лише відточує свій навик. Наприклад, навесні LEGO випустив набори із легендарним Супер Маріо. Барвиста іграшка точно викличе захват у дітвори і ностальгію у їхніх батьків-мілленіалів.
Комплекти за мотивами Майнкрафта і Фортнайта залишаються в рейтингу найбільш популярних іграшок, успішно перекочувавши з онлайну в офлайн.

Робот у кожен дім

Технології не тільки для дорослих. Щороку дитячий магазин все більше нагадує виставку hi-tech: полиці поповнюються роботами з дедалі потужнішим функціоналом. Наприклад, інтерактивна іграшка MIP виглядає як андроїд і управляється смартфоном. За допомогою програми можна задати маршрут або змоделювати танець. Ось це ми розуміємо - robot dance! Ще він махає руками, утримує предмети і, здається, стрімко наближає фантастичне майбутнє.

Поза часом

Книги для дітей, як і раніше, - відмінний подарунок. І не тільки для дітлахів, які в принципі люблять читати (а такі є). Адже сучасні видання знаються на художньому супроводі, якісному друці та захопливих сюжетах. І навіть запилена класика, перевидана з гарними ілюстраціями, здатна не на жарт зачепити увагу дитини. А вже потім письменницький талант зробить свою справу, і книга буде прочитана від форзацу до форзацу.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
5 захватывающих книг
5 захватывающих книг, которые перевернут твой внутренний мир

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.