Новорічні розваги в ОАЕ: куди піти з дітьми?

Новорічні розваги в ОАЕ
P
З 5 грудня по 8 січня унікальний комплекс тематичних парків Dubai Parks and Resorts перетвориться на королівство чаклунства!

Сьогодні запрошуємо вирушити разом з Coral Travel до Об’єднаних Арабських Еміратів – справжнього казкового світу, що гарантує розмаїття вражень та емоцій для гостей будь-якого віку.

Під час сімейного відпочинку в ОАЕ обов’язково відвідайте унікальний комплекс Dubai Parks and Resorts – безмежний світ неймовірних вражень, де на вас чекають три тематичні парки, аквапарк та інші можливості для захопливого відпочинку.

810

Святкові заходи у LEGOLAND® Dubai:

  • За традицією, відвідувачі зможуть зібрати власну іграшку чи подарунок із кубиків LEGO® та прикрасити ними 10-метрову новорічну ялинку. Обов’язково зробіть сімейне фото у справжніх санях Санти або біля ялинки!
  • Санта та інші улюблені герої будуть прогулюватися парком щодня, але точний час та місце їх появи - це сюрприз!

Новорічні розваги в ОАЕ

  • Юні гості зможуть зіграти в популярне LEGO® лото.
  • Діти зможуть взяти участь у майстер-класі з приготування капкейків та разом з батьками скуштувати три новорічні напої у The Café.
  • Приємний бонус для сімей - «Діти Їдять Безкоштовно»: у ресторані Caesar's Pizza&Pasta Buffet при оплаті страв для одного дорослого їжа для однієї дитини безкоштовно!
  • У сувенірному магазині The BIG shop дарують святкове пакування при будь-якій покупці від 299 дирхам до 31 грудня.
  • У магазинах The BIG shop та Minifigure Market можна придбати лімітовану колекцію мініфігурок, яка не продається більше ніде.
  • Кожен гість парку може отримати у подарунок лімітовану колекцію новорічних кубиків LEGO® 2021!

Новорічні розваги в ОАЕ

Святкові заходи у MOTIONGATE™ Dubai триватимуть до 8 січня

Щодня, крім неділі, на майданчику Hollywood Theater проходитимуть вистави «Солодкий сюрприз Санти» та «Божевільна іграшкова фабрика», що розповідають історії чарівних жителів Північного полюса.

З середи по суботу в зоні Центральної студії проходитиме парад популярних героїв парку та різноманітних шоу. Ця традиційна хода наприкінці дня – чудова можливість сфотографуватися з улюбленими персонажами.

Новорічні розваги в ОАЕ

У святкові дні MOTIONGATE™ Dubai буде прикрашений яскравими гірляндами, 12-метровою ялинкою, а в Центральній студії можна буде потрапити під штучний снігопад.

Новорічні розваги в ОАЕ

Щовечора тут працюватиме Нічний базар зі святковими частуваннями, а з четверга по суботу діти зможуть взяти участь у кулінарному майстер-класі та спекти різдвяне печиво.

Забронювати відпочинок можна в одному з офісів «Мережі турагентств Coral Travel» в різних регіонах України або онлайн на сайті www.coraltravel.ua, довідки за тел. 0800 30 29 29.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Единственная
Стать экспертом «Единственная» прямо сейчас

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

В Україні покажуть новий фільм Жиля Леллуша про сучасних Ромео і Джульєтту

Днями один з найпрестижніших кінофестивалів 77th Cannes Film Festival анонсував конкурсну програму.
Свадьба

Деревянная свадьба: как отпраздновать 5 лет со дня свадьбы

Практические советы и идеи для уютного и запоминающегося празднования, которые подходят для различных предпочтений и бюджетов.
Психология

Развивающие мультфильмы для детей 2 лет

Зібрали найкращі мультики для дітей.