«Довіра, підтримка і мотивація»: TAYANNA про цінності, які повинні панувати у відносинах

TAYANNA
Щоб почувати себе щасливою, коханою і жіночною, потрібно займатися собою кожен день. І якщо тобі подобається змінюватися, досвід героїнь нашого спецпроекту піде тобі на користь.

Весна час натхнення. Це пора ніжності і природності. Саме в цей період року редакція сайту "Единственная", спільно з брендом одягу "MILLIANERA", запускає спецпроект за участю елегантних і жіночних знаменитостей.

Ці жінки – успішні, цінують свій час, обирають комфорт і намагаються бути у всьому кращими. Вони поділилися з нами історіями про кохання, дітей, відпочинок і розповіли, що робить їх щасливими.

І першою героїнею нашого проекту стала співачка TAYANNA, пісні якої обожнює вся країна. Ніжна й тендітна зовні, вона неодноразово переконувала, що не боїться труднощів, ніколи не здається і наполегливо йде до своєї мети. 

Головне в жінці – це… мир в її душі. Саме він допомагає відчувати себе в гармонії з собою і навколишнім світом. Потрібно бути доброю і чуйною до людей, і цінувати те, що маєш. Також головне в жінці – чистота і сексуальна енергія, яка випромінюється через її очі. 

В ТЕМУ: «У меня многогранная женская судьба с разочарованиями» - Татьяна Литвинова о личном

Головне в чоловікові – це… мужність, справжність, чистота і сильна чоловіча енергія, яка повинна захищати і турбуватися про жінку. Чоловік повинен поважати жінку. А якщо цього в ньому немає, то ні сила, ні зовнішня краса чи краса душі, йому не допоможуть. 

/storage/shares/uploads/files/_07A9983%201%281%29.jpg

Головне в вихованні дитини – це… любов і свобода дій чи вибору. Батьки повинні довіряти своїм дітям на 100%. Прислухатися до їх думки і не насаджувати своєї. Не треба робити зі своєї дитини вундеркінда. Вони повинні займатися тим, що насправді приносить їм велике задоволення. 

Наприклад, мій син Даніель займається танцями, музикою і ходить на ушу, а також вивчає англійську мову. Я віддаю його на ті гуртки, які він сам хоче відвідувати. Потім він ділиться зі мною своїми враженнями і ми разом вирішуємо, чи доцільно йому цим займатися. Зараз йому тільки 5 років. Попереду його чекає дуже багато цікавих відкриттів. 

Саме головне у відносинах – це… свобода і велике кохання. Чоловік і жінка обов’язково повинні один одному довіряти, підтримувати і мотивувати. Незважаючи на свою заклопотаність, вони повинні вміти знаходити час для того, щоб просто поговорити один з одним. Обговорити всі важливі теми та подумати про майбутнє. Це дуже важливо. 

Мені дуже подобається розвиток відносин Вікторії  та Девіда Бекхема. Ця пара відрізняється від інших своєю неймовірною працездатністю та цілеспрямованістю. Вони зуміли не тільки побудувати справжню сім'ю, народити чотирьох дітей, але і створити власні бізнеси Вони не стоять на місці, а займаються розвитком своїх відносин та кар’єри. Це дуже сильно надихає. 

В ТЕМУ: Руслана Писанка рассказала о трудностях, питании и запретах на шоу «Зважені та щасливі 7»

Головне в праці – це… віддаватися їй на всі 100%. Робити свою роботу щиро. Треба вірити в свою справу, ставитися до неї з любов’ю, не як до роботи, а як до творчості. 

Є декілька видатних жінок, які мене надихають, мотивують і є для мене прикладом справжньої любові до своєї праці. До них відносяться Вітні Х’юстон, Шарліз Терон, Ніколь Кідман, Бейонсе та Ріанна. 

/storage/shares/uploads/files/_07A9720%201.jpg

Головне в домі – це… любов, комфорт, затишок і багато жіночої енергії, яка огортає турботою. І взагалі, саме жінка повинна бути берегинею домашнього затишку. 

Головне в пісні – це… чесність. 

Головне у відпочинку – це… 100% розслаблення. Я дуже люблю тишу. Мені здається, що у тиші можна набагато більше всього знайти, ніж у розмові. В цей момент до мене приходить дуже багато планів. Виходить така активна медитація, під час якої я розкладаю все по поличках. Часом, мені навіть приходять відповіді на деякі запитання, які я ставила собі раніше. 

Особливо люблю насолоджуватися тишею під час ранкової пробіжки по лісу. В цей час до мене навіть приходить дуже багато мелодій чи текстів пісень. Наприклад, пісня «Леля», яку я виконувала під час Національного відбору на «Євробачення 2018». 

Style TAYANNA - MILLIANERA

Фотограф: Михаил Федорак

Предыдущий пост
Оля Полякова
В короне и наряде со смелым декольте: Оля Полякова приготовила сюрприз для украинцев
Следующий пост
Джамала
Беременная Джамала поразила энергичными танцами на сцене «Голосу країни 8»

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.