Внутрішній спокій та спортивний дух: 5 мотиваційних книг про силу волі

мотиваційні книги
Успішними не народжуються, а стають. А щоб знати, що насправді ви хочете в житті і що для вас визначальне, – треба вміти розставляти пріоритети.

З чого починаються великі справи? Як правильно мотивувати себе, на чому концентруватися насамперед, а що може бути другорядним? Неймовірні історії, успішні історії – це те, що пропонуємо вам і що обов’язково вас змотивує до самовдосконалення.

Ґреґ Маккеон, «Есенціалізм. Мистецтво визначати пріоритети»

Книги уже продано понад мільйон примірників. Це означає, що не лише Вам життя видається рухом на біговій доріжці: час і сили втрачаються, а мета залишається на далекому горизонті.

Автор книги не навчить як впоратися з усіма справами, а навпаки – доведе, що не варто братися за все! Головне у житті – обрати саме потрібні заняття, витрачати свої ресурси лише на найсуттєвіші речі, важливі для вас і тоді успіх гарантований. Дуже важливо навчитися розмежувати своє ставлення до оточуючих і їхні прохання-завдання, адже лише Ви повинні робити вибір пріоритетних завдань для себе самого. Це – шлях есенціаліста, і ця книга навчить стати на такий шлях.

Ґреґ Маккеон

Джуді Хо, «Геть самосаботаж! Як за 6 кроків розблокувати мотивацію і силу волі»

Сучасні реалії постійно спонукають людину до самовдосконалення. Та ми й самі не проти! Ми навіть маємо стійкі наміри от-от почати це самовдосконалення: піти в автошколу, спортзал, записатися на курси. Але часто ніби злий дух шепоче: «та нехай, облиш, ти не впораєшся» і найчастіше ми цьому віримо. Психологиня Джуді Хо пояснює алгоритми роботи мозку, професійно і крок за кроком, кожен з яких має окремий розділ у книзі, допоможе протистояти думкам, що саботують благі наміри. Навчіться керувати власними налаштуваннями і сміливо рухайтеся вперед!

Прочитайте книгу, і доєднайтеся до числа тих, хто шукає можливості, а не відмовки.

Джуді Хо

Скотт Джурек, Стів Фрідман, «Їж і біжи! Неймовірна історія вегана-ультрамарафонця»

Якщо ви хочете змінити свої харчові звички, але непокоїтеся чи не завдасть це дискомфорту у житті, особливо у спорті, – ця книга саме для вас.

Один із авторів – Стів Джурек – веган, який долає фантастичні відстані ультрамарафонів і перемагає! Але історія його спортивних перемог у цій книзі – це перш за все історія внутрішньої сили, шляху до себе. Окрім власної історії та пригод, автор ділиться порадами для бігунів, а також – веганськими рецептами, які забезпечать бадьорість тіла і духу навіть на тяжких бігових і життєвих шляхах.

Скотт Джурек

Венді Вуд, «Хороші звички, погані звички. Наука позитивних змін»

До усього можна звикнути. Але і наші звички можуть вирішувати за нас якщо не все, то точно багато чого.

Значну частину дій людина виконує навіть не обмірковуючи, діючи за звичкою. Проте ми знаємо, що у кожного з нас вони є як хороші, так і погані. Змінити звички, які живуть із нами десятиліттями, досить непросто, для цього потрібен серйозний підхід, і саме такий підхід пропонує професорка Венді Вуд у цьому виданні.

Венді Вуд

Книга має три частини. Спочатку вона знайомить нас із собою: які ж ми справжні, далеко в глибині?, потім знайомить із світом звичок та описує окремі цікаві випадки, дає суттєві поради та робить ґрунтовні висновки. Прочитайте і навчіться залиши собі лише ті звички, що роблять ваше життя щасливим.

Лора Вандеркам, «Я знаю, як їй все вдається. Тайм-менеджмент успішних жінок»

Хто в сучасному світі не здригається від слова «дедлайн»? Покажіть людину, яка встигає усе заплановане! Особливо жінку, яка, окрім прагнення успіху на роботі хоче залишатися ще й джерелом затишку вдома, цікавою у компанії друзів і при цьому задоволеною собою.

Кому як не мамі 5 дітей журналістці Лорі Вандекам радити жінкам усього світу грамотно розділяти свій час. Авторка спирається не лише на власний досвід, а багато в чому – на спостереження за успішними та пересічними жінками: як вони живуть, як використовують кожну годинку, чим її наповнюють? Як висновок, у книзі вміщено чудові поради раціонального розподілу часу, чому варто присвятити його більше, а що, навпаки, – не варте значних затрат.

Лора Вандеркам

Не пошкодуйте кілька своїх вечорів і станьте володаркою своїх годин, хвилин, років. Встигайте все і будьте щасливі!

Предыдущий пост
Самодостаточная женщина
Самодостаточная женщина: кто это, и как ею стать?
Следующий пост
заблуждения
6 женских заблуждений, которые способны разрушить отношения

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.