Жінки в бізнесі: ТОП-5 книжок для креативних та працелюбних

Жінки в бізнесі
Разом з із національною книжковою платформою YAKABOO ми вибрали для вас кілька цікавих книг про бізнес, написаних жінками для жінок.

Успішній жінці необхідно бути професіоналом у роботі та мати лідерські здібності, вміти зберігати теплі, гармонійні стосунки в сім'ї та бути гарною мамою. Саме, щоб надихнути вас на нові звершення, ми зібрали ТОП-5 книг, які допоможуть вам досягти успіху в бізнесі.

CURLY менеджмент. Як управляти проєктами, не зраджуючи собі

  • Діна Волинець

CURLY менеджмент

Кожен жіночий бізнес починається з проєкту. Кожен проєкт починається з плану. Як ви плануєте? У блокнотику чи спеціальних програмах? І як, скільки з запланованого вдається виконати? Опитування свідчить, що в найліпшому разі – 70 %, у середньому – не більше ніж 50%. Втім, якщо навіть ви рухаєтеся за планом, чи приносить вам радість сам процес? Чи ви не на порозі вигорання? Читайте про те, як вдосконалити навички проєктного менеджменту, планування та стратегування, але при цьому не витрачати час на те, що для вас неважливо.

Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією

  • Вікторія Берещак

Комунікаційна стратегія в бізнесі

Як розмовляти з аудиторією так, щоб вона закохалась у твій проєкт, продукт, бренд, послугу? «Жіночі чари» чи великий бюджет на рекламну агенцію? Ні, вам потрібна ефективна система комунікацій, а «прикрашати» щось зовсім не доведеться. Авторка покроково навчить як самотужки розробити комунікаційну стратегію та втілити її в життя незалежно від ніші й наявності чи відсутності бюджету на просування. Це цілий набір інструментів у вигляді інфографіки, зручних таблиць та корисних схем – завантажуйте їх через QR-коди у смартфон і одразу використовуйте для своєї роботи.

Мить піднесення. Розширення прав і привілеїв жінок, що здатне змінити світ

  • Мелінда Ґейтс

Мить піднесення

Мелінда Гейтс, яка вже давно не дружина Білла, найбагатшого чоловіка світу, присвячує багато благодійних проєктів саме роботі з жінками та дівчатами. Вона вважає, що доступ до освіти та самореалізації жінок зробить їх рушіями позитивних змін у своїх громадах та країнах. Мелінда має багато доказів цієї думки саме завдяки вимірюваним результатам проєктів. Вона вважає: якщо хочеш піднесення суспільства, потрібно припинити принижувати жінок. Кожна жінка має право обирати як реалізувати свій внутрішній потенціал. Читайте і надихайтеся – це маніфест суспільства, в якому жінок цінують і визнають у всіх сферах життя.

Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності

  • Лінда Скотт

Економіка з двома іксами

Якщо більше жінок увійде у активну економічну діяльність, ВВП окремих країн та усього світу зросте астрономічно. Річ не в тім, що жінки не хочуть працювати (звісно, мають на це право, якщо це їхнє бажання), а у дискримінації. Якщо говорити про країни, де права жінки обмежуються законом чи релігійними нормами, то, звісно, жінки роблять там купу неоплаченої доглядової праці: город, хата, діти. Якщо мова про розвинені країни – відсутність поділу сімейних обов’язків порівну з чоловіками та звичайний сексизм «вибивають жінок» з економічних відносин. Лінда Скотт на основі достовірних даних та практичного досвіду стверджує, що подолання цих перешкод на шляху до успіху жінок – перемога для всіх, незалежно від гендеру.

Жіноча компанія. Поради й натхнення від 100 мисткинь і підприємниць

  • Ґрейс Бонні

Жіноча компанія

Креативні індустрії в останні роки стають привабливим місцем для самореалізації жінок всього світу. У кольоровій, повній історій, порад, надихаючих цитат від жінок-мисткинь та підприємиць, ви знайдете наснагу для започаткування власної справи або для нового старту вже існуючої компанії. Будь-яка з цих жінок здатна надихнути на зростання в улюбленій справі, а разом вони – потужний і беззаперечний чинник впливу. Робіть те, що любите, те, що виходить у вас найкраще – і обов’язково зустрінете успіх. А невдачі, сумніви та «добрі порадники» – просто невід’ємні супутники будь-якого підприємця.

Предыдущий пост
Сильные женщины
7 качеств, которые отличают сильных женщин от слабых
Следующий пост
Как перезагрузить отношения
Как перезагрузить отношения: 5 отличных советов, чтобы снова стать счастливой

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Астрология

Китайский гороскоп на апрель 2024 года: что ждет каждого из нас

Апрель 2024 года будет сложным месяцем! Он ознаменован коридором затмений, в который мы уже вошли, и мы все будем почти весь месяц развиваться и жить под влиянием Ретроградного Меркурия!