Українка робить «лялі», від яких у захваті вся країна

лялі
Коли іграшка - не просто забава, а член родини.

Іванка Морем з Луцька знає, як власними руками зробити не просто ляльку, а створити цілий затишок для кожної з родин. ЇЇ "лялі" - не іграшки, якими треба бавитися, а нові члени родини, які стають оберегами і подарунуками. 

Чому "лялі"

Я дуже пізно покинула бавитися ляльками. Любила їх і люблю по цей час. Я мріяла стати дизайнером, але не відвідувала ні курсів, ні гуртків - не було на це можливостей. У 14-річному віці була помічником у  флориста. Допомагала проводити заняття для дітей. Там я вивчила для себе навички роботи з різними матеріалами, з якими працюю і до тепер.

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_2%2847%29.jpg

Мені завжди хотілося створити щось своє. Тоді я надихалася різними ляльковими образами з журналів.  Першій ляльці нині 10 років. Зробила я її для найкращої в той час подруги. Вона відрізняється від теперішніх усім.

Як зробити ляльку

Принцип роботи - дротяний каркас. Я вдосконалила його з роками. У моєї першої "лялі" було волосся з тюлю, взуття з пластиліну. Завраз же мої малята зовсім інші.

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_8%2833%29.jpg

Люблю пастельні відтінки у тканинах, за волосся слугуть нитки, або поварбована кучерява шерсть.

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_5%2835%29.jpg

Моя "ляля" - повністю мій винахід. Майже 3 роки тому оформила патент на авторську техніку. Надихаюся позитивними емоціями. Перечитую відгуки щасливих клієнтів.

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_9%2831%29.jpg

Коли дуже потрібно натхнення - треба кудись їхати, змінити атмосферу. В ідеалі - хоча б на день в Одесу до моря. Воно найбільше мене надихає.

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_6%2837%29.jpg

Якщо потрібно зробити щось терміново і воно не надто виходить, я іду готувати на кухню. А потім повертаюся до роботи в майстерню. Працюю з натуральними матеріалами і тканинами. Також у роботі завжди гарячий клей - без нього ніяк.

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_7%2830%29.jpg

Про замовлення

Найпопулярніші замовлення - подарунки для закоханих. Найчастіше замовляють парочки ляль, що обіймаються чи тримаються за руки. Серед цікавих замовлень - це "лялі-зірки".

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_4%2844%29.jpg

Часто при замовленні зі мною діляться відвертим. До прикладу коли хочуть завагітніти чи гарно виносити дитинку. просять зробити вагітну лялю-ангела.

/storage/shares/uploads/files/Screenshot_3%2847%29.jpg

Приємно, що довіряють таку місію. Також нещодавно жінка ,що на візку замовила образ себе уже без нього, щоб якнайшвидше піднятися на ноги.

Предыдущий пост
Почему мужчины не ценят повышенную заботу и что с этим делать
Почему мужчины не ценят повышенную заботу и что с этим делать
Следующий пост
Как наконец-то начать жить для себя, а не для окружающих
Как наконец-то начать жить для себя, а не для окружающих

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.