Як зробити бізнес на листівках: киянка розповіла про улюблену справу

открытки
Якщо не знаєш з чого почати ‑ почни з того, що любиш!

Завжди хочеться робити те, від чого отримуєш справжнє задоволення. Вдвічі приємніше, коли улюблене заняття ще й приносить кошти. Дарія Осадча знайшла справу свого життя і наразі виробляє атмосферні листівки. Тепер це її і хобі, і професія.

Початок

З випуском першої Різдвяної колекції листівок я втілила одразу дві маленькі мрії. Перше – це бажання відновити традицію листування та долучитися до Всесвітнього обміну листівками (посткросинг).  І друга – спроба перетворити хобі та прибуткову справу, адже завжди хочеться робити те, що любиш та любити те, що робиш.

/storage/shares/uploads/files/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D1%8F%205.jpg

Як робити листівки

Для виробництва листівок потрібно, перш за все, натхнення, адже спочатку я втілюю всі ідеї на папері  з допомогою пензлика та акварелі. Потім відцифровую ілюстрації та працюю з ними в Photoshop та Illustrator, що є теж дуже цікавим та творчим процесом. Ну і далі, власне,  готую до друку та віддаю в поліграфію.

/storage/shares/uploads/files/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D1%8F%202.jpg

Чому саме листівки

Перш за все, це було бажання якимось чином реалізувати свою творчість. Я дуже люблю малювати і без цього не уявляю свого життя. До того ж мені зовсім не вистачало часу на виконання усіх замовлень на ілюстрації. Тому видання листівок, як на мене, було ідеальним варіантом.

/storage/shares/uploads/files/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D1%8F%203.jpg

Адже у добу соціальних мереж , коли можна зайти на сторінку у Фейсбук і написати повідомлення на стіні чи залишити коментар в Інстаграм, подарувати друковану листівку – значить більше, ніж ми можемо уявити. Разом з підписаними на звороті листівками ми даруємо емоції, говоримо про те, що у своєму активному й шаленому ритмі життя, ми знайшли час зробити приємне людині.

Про власну крамничку

З часом я зрозуміла, що для реалізації своєї творчості одних лише листівок трішки замало. Мені хочеться насправді запринтувати усе на світі. Але для того, щоб зробити це якісно та на високому рівні – потрібно час та терпіння. Ну й можливості. Так і було прийнято рішення створити творчу крамничку «Solook Art». На сьогодні я маю інтернет-магазин, в асортименті якого більше ста видів листівок, блокноти, записники, закладинки, наклейки, обкладинки на паспорт. Також нещодавно я виготовила дуже милий дитячий календар на 2019-й рік.

/storage/shares/uploads/files/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D1%8F.jpg

Про ціни

Ціни в магазинчику дуже доступні та демократичні. Приміром, наші найактивніші покупці та найвдячніші клієнти - це дівчатка-підлітки, які обожнюють наші наклейки та блокнотики.

/storage/shares/uploads/files/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D1%8F%204.jpg

Вартість листівок складає від 10-ти до 20-ти грн. Тобто звичайний клаптик паперу, що коштує 10 грн з милою ілюстрацію та душевним записом на звороті, може підняти настрій та подарувати трішки щастя вашій близькій людині. У цьому і вся філософія мого бренду.

 

Предыдущий пост
харассмент
Пристает начальник: что делать, если тебя домогаются на работе
Следующий пост
книги
8 книг о сильных женщинах, которые вдохновляют

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.