5 речей, які роблять жінку магнетично привабливою

5 речей, які роблять жінку магнетично привабливою
P
Тема привабливості та жіночності занадто «повітряна». Але ми вирішили її трохи заземлити. Тому тільки практичні поради!

Щоб відчувати себе жіночною і привабливою, потрібно займатися собою кожен день. І якщо тобі подобається змінюватися, скористайся нашими порадами.

Змінюй звичне на корисне

Коли жінка притягує до себе увагу? Якщо говорити про прояви жіночності, то це відсутність в цей момент чоловічих якостей. Що транслює справжня жінка? М'якість, плавність рухів, відкритий погляд і відсутність конкуренції.

У ритмі сучасного життя, де потрібно контактувати, чогось добиватися, в хід йдуть чоловічі якості. Але в особистому житті вони заважають і роблять з представниць прекрасної статі чоловіка в спідниці. Як розвинути в собі жіночність і привабливість? Якщо ти помітила, що тобі бракує якоїсь жіночої якості, обіцяй собі протягом тижня розвивати його. Наприклад, ти постійно поспішаєш. Навчися сповільнюватися.

Делегуй! Потрібно навчитися не робити нічого з того, що за тебе може виконати чоловік. Причому неважливо, хто це: твій партнер, сусід або родич, - все залежить від ситуації, в якій ти опинилася. Потрібно м'яко попросити про допомогу, а не підривати та робити все самій.

Не втрачай себе!

Думати, що ми стаємо суперчудовими дружинами та коханками, дбаючи лише про задоволення партнера, - омана. Чоловіку цікаво бути з тією жінкою, яка цікава собі. Йому важливо, щоб жінка була задоволена, а не прагнула задовольнити когось.

Відчувай свою цінність. Саме цінність як особистості, у якій є своє призначення, потреби, бажання і задоволення. Але це не повинна бути надмірна любов до себе, а адекватне уявлення своїх можливостей, ресурсів та бажань, того, що приносить тобі задоволення.

девушка и парень танцуют

Знаходь приклади для натхнення

Деякі з нас люблять включати образ гумористичного персонажа і такою поведінкою вбивати в собі жінку. А потрібно шукати приклади тих, хто подобається собі. Звертай увагу, що ці жінки роблять інакше, завдяки чому виглядають жіночними та привабливими. Ти повинна бачити такі приклади кожен день. Тому що працює тільки те, що має систематичний характер.

Вчися і пробуй

Ми живемо в дуже ритмічному і наповненому подіями світі. Напевно, тому бажання жити повним життям і втілити в реальність власні мрії та плани, прагнення до нових висот і постійний пошук джерел натхнення, стали важливими факторами привабливості жінки в очах чоловіків. Пасивність і лінь сучасних чоловіків тільки відштовхують.


Стеж за собою заради себе

Що спільного між дівочим успіхом серед чоловіків та доглянутими, здоровими ніжками на підборах? Правильно, і в тому і в іншому тобі допоможе гель Ліотон® 1000. Адже, у першу чергу, чоловік помічає ходу жінки. При цьому неважливо, одягненні на ній джинси або міні-спідниця.

Та енергія і флюїди, які вона випромінює під час ходьби, приковують до неї погляд. При цьому чоловік бачить всю картинку: волосся, що розвівається за вітром, поставу, профіль, поворот стегна.

У літніх нарядах ноги - в центрі уваги! Але у спеку вони можуть набрякати, і навіть найкомфортніше взуття може призвести до потертостей. Гідний догляд за ніжками перетворить тебе в Міс Ідеальні Ноги! Ліотон® 1000 допомагає усунути набряк, полегшити біль та надає приємне відчуття прохолоди при нанесенні.

Натуральна неролієва олія у складі гелю Ліотон® 1000 – ефірна олія пристрасті. Цікаво, що неролі виступає індикатором жіночості: якщо ця ефірна олія викликає приємні асоціації, то з гормональним фоном усе гаразд.

апельсины на дереве

Безрецептурний лікарьский засіб Ліотон® Р.П. UA/10905/01/01. Перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією та проконсультуйтесь з лікарем.1 г гелю містить 1000 МО гепарину. Показання. Лікування захворювань поверхневих вен, таких як варикозне розширення вен, ускладнень тощо. Протипоказання. Підвищена чутливість до будь-якого компоненту препарату тощо. Зберігати в місцях, недоступних для дітей. Побічні ефекти. Почервоніння, свербіж та інше. Виробник А.МЕНАРІНІ Мануфактурінг, Логістікс енд Сервісес С.р.Л. Представництво “Берлін-Хемі/А. Менаріні Україна Гмбх”.Адреса: м. Київ, вул. Березняківська 29. Тел.: (044) 494 33 88.

Предыдущий пост
Почему женщины не инициируют секс
Почему женщины не инициируют интим: объяснение сексолога
Следующий пост
Психологическое насилие
Руководство от бездействия: что нужно делать, если ты стала жертвой психологического насилия

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.