Рух - це життя: 5 книг про удосконалення тіла та душі

книги
Чи то марафонський забіг, чи звичайна ранкова пробіжка - все це крок до здорового тіла і міцної сили волі.

Де ж знайти час, мотивацію та бажання більше рухатись? Пропонуємо добірку книжок про спортивний дух, здоровий спосіб життя та підкорення власних вершин у спорті.

«Їж і біжи. Неймовірна історія вегана-ультрамарафонця», Скотт Джурек, Стів Фрідман

Натхненна історія про внутрішню силу, наполегливість у своїй справі. Скотт Джурек - американський ультрамарафонець та мотиваційний спікер. Він впевнено доводить, що бігати може кожен. Автор дає поради як почати здоровий спосіб життя, де взяти сили і натхнення та як правильно харчуватись. Що змінилось в житті Скотта завдяки веганському раціону? Як розрахувати власні сили в спорті? Яку роль у житті автора зіграв його батько та як це вплинуло на життя ультрамарафонця? Всі відповіді в книзі. Також ви знайдете добірку рецептів збалансованих рослинних страв, які Скотт Джурек збирав по всьому світу.

«Їж і біжи. Неймовірна історія вегана-ультрамарафонця»

Парадокс у тому, що починати можна без жодної техніки. Узагалі. Якщо хочете стати бігуном, то виходьте на стадіон, у ліс або на тротуар - і біжіть собі. Пробіжіть 50 метрів, якщо це все, на що ви сьогодні здатні. Завтра зможете пробігти більше.

«Підкори свій Еверест. Як поразку перетворити на перемогу», Тетяна Яловчак

Як поразку перетворити на перемогу знає Тетяна Яловчак, яка підкорила сім найвищих вершин. Книга надихає долати не тільки фізичні вершини, а й різні життєві обставини. Авторка відступала за крок до перемоги, але не здалася і все ж таки підкорила найвищі точки всіх континентів. Сила волі, витримка, фізична підготовка, прагнення бути попереду переросло в бажання постійно здобувати перемоги. Біографічна історія про феноменальний рівень самовіддачі, уміння долати біль, про високий рівень мотивації, про те, як не йти на компроміси і не тішитись середнім результатом.

Підкори свій Еверест. Як поразку перетворити на перемогу

Якщо ви хоч колись зневірювалися, якщо вам важко подолати негативний погляд на життя, що вже глибоко вкоренився у вашій душі, якщо ви втомилися й опустили руки, якщо вас позбавила сил хвороба чи фізична травма, - то моя історія для вас.

«Про що я говорю, коли говорю про біг», Харукі Муракамі

Легка, дещо іронічна збірка автобіографічних нарисів про біг від японського письменника Харукі Муракамі. Автор пройшов шлях підготовки до марафону, ультрамарафону, подорожував різними країнами і континентами. Письменниик ділиться думками про власний рух по життю і запевняє, що страждання - це питання вибору. Історія трансформації особистості, в якій кожен віднайде важливість бігу і спорту для здорового тіла й духу. Біг для Харукі Муракамі став невід'ємною частиною життя, що спонукало його на роздуми і написання книг.

Про що я говорю, коли говорю про біг

Скажімо, ти біжиш і думаєш: «Ох як важко, я більше не можу». Саме «важко» тут - це реальність, якої не уникнути, але чи зможе він бігти далі, чи ні - вирішує сам спортсмен.

«Ви це зможете! 7 складових здорового способу життя», Дарка Озерна

В здоровому способі життя кожен вбачає свої певні критерії. З цієї книги ви дізнаєтесь про науковий підхід до питань сну, харчування, фізичної активності. Жити краще і довше можливо, якщо скористатися порадами авторки та вибудувати систему зваженого і свідомого ставлення до власного здоров'я і способу життя. Не впадати у крайнощі, не вірити в магічні таблетки та не ставити собі суворих обмежень пропонує Дарка Озерна. Посібних правильного підходу до життя наповнений порадами, які базуються на наукових даних та медичних рекомендаціях. Стуктурно книга складається з семи розділів про вибір, харчування, вагу, стрес, фізичну активність, сон та здоров'я.

Ви це зможете! 7 складових здорового способу життя

Ніщо не досконале і досконалим не стане. Чудово, якщо є достатня якість, тобто такий стан здоров'я, який дає нам змогу жити повноцінним життям.

«Чудовий ранок. Як не проспати життя», Гел Елрод

Не вистачає часу на спорт та розвиток? Можливо ви ще спите в той час, коли хтось бігає по парку? Гел Елрод ділиться роздумами як не проспати життя та використати власний час максимально продуктивно. Ранок — чудова пора, коли ви спроможні підвищити продуктивність та покращити свій стан здоров'я. Якщо бажаєте прокидатися рано без зусиль, почуватися краще та встигати значно більше, то прислухайтесь до порад коуча Гела Елрода. Книга «Чудовий ранок» отримала понад півтори тисячі п’ятизіркових відгуків на Amazon від читачів з усього світу.

Чудовий ранок. Як не проспати життя

Те, ким ви є зараз, напряму залежить від того, ким ви були раніше, а те, де ви опинитесь у майбутньому, залежить від того, ким ви вирішите бути. Не відкладайте створення життя, якого прагнете, - щасливого, здорового, багатого, успішного, сповненого любові. Почніть його будувати і жити прямо зараз.

Предыдущий пост
отказывать
Как научиться отказывать людям: действенные советы психолога
Следующий пост
развод
Как безболезненно пережить развод, не застревая в отчаянии и депрессии

Новости партнёров

Fresh

Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.