Від чого не варто відмовлятись під час війни, а що краще залишити при собі

під час війни
Психологиня розповіла, що необхідно повернути у життя кожному.

Психологиня та експертка програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Олена Адамова зазначає – сьогодні багато українців вважають, що зараз невдалий час для кохання, кави вранці, прогулянок, спорту, краси та щастя.

Навіть ті, хто перебуває у відносній безпеці, вважають недоречним піти на манікюр, випити каву зі знайомими у милій кафешці, купити косметику, любити себе, інших та життя. Важливо розуміти, що у війні життя не зупиняється.

женщина

Найголовніша перемога для вас – це вийти живим та психологічно стабільним. Ранкова рутина, медитації, приємне спілкування, перегляд фільмів – це основа нашого психологічного здоров'я та стабільності. Відмова від усього цього – те ж саме, що зупинка життя.

За словами психологині, зараз кожен потребує хоча б шматочок радості, адже саме цього нам не вистачає. Але при цьому є важливе зауваження.

Чи потрібно це транслювати у соцмережах? Навряд чи це хороша ідея, адже більшість із нас болісно вразливі і до чужого горя, і до чужої радості. Все, що ви робитимете з турботою про себе – це виключно ваша історія; не варто з нею ділитися в момент, коли багато хто відрізаний від простих атрибутів нормального життя.

женщина говорит по скайпу

Слід продовжувати жити. Адже якщо не навчитися шукати радості під час війни, як ми знайдемо її після? Це важливі сенси, які дозволять кожному рухатись вперед в виживати.

Предыдущий пост
Нове середовище та нова школа
Нове середовище та нова школа: як допомогти дитині адаптуватися і не нашкодити?
Следующий пост
Як зменшити рівень адреналіну
Як зменшити рівень адреналіну та привести нерви до ладу

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.