«Не замикайся у своїй бульбашці»: правила життя ведучої «Вікна-новини» Яни Брензей

Яна Брензей
2 квітня свій 29-й день народження святкує журналістка та ведуча інформаційної програми «Вікна-новини» на СТБ Яна Брензей.

Ексклюзивно в розмові з нами Яна Брензей поділилася, яких особистих правил дотримується в житті та на які ситуації змінила свій світогляд у дорослому віці.

Вибачайся

Образила когось? Вибачись. Була неправа? Вибачись. Не шукай винного, якщо в душі знаєш – винна ти. Так, це буває неприємно. Бо вибачатись – це дивитися в дзеркало й бачити там далеко не найкращу версію себе. А отже визнати, що ти буваєш нехорошою, злою, імпульсивною, нерозважливою, пихатою. Різною. Але якщо ти себе такою не побачиш, то ніколи не зможеш змінитися. Тому здатність вибачатися – це ознака сили, а не слабкості.

Не бійся помилок

Роби все від себе залежне, аби їх не було. Але якщо вже помилилася, то розцінюй це як можливість навчитися, виправити той недолік, який призвів до помилки. І не посипай голову попелом. Чи будеш ти пам‘ятати про цю помилку через рік-два? У 99% випадків – ні. Тож заспокойся й рухайся далі.

Яна Брензей

Говори

Щось не подобається? Не мовчи. Труднощі в стосунках? Почни з розмови. Більшість проблем вирішуються, якщо ти назвеш речі своїми іменами, і замість конфлікту – їх обговориш. Але не звинувачуй, не перекладай усе на іншого, говори про себе. Що ти відчуваєш, як ти бачиш проблему, що ти готова зробити, аби її вирішити.

Пробуй нове

Цей світ такий різний і цікавий! Не замикайся у своїй бульбашці. Бери фрукт, назву якого навіть вимовити не можеш, купуй квиток до країни, у яку не возять туркомпанії, читай книгу, про яку нічого не чула. Це розширить твої горизонти, відкриє нові можливості та, зрештою, зробить життя цікавішим.

Яна Брензей

Їж овочі

Це не про харчові вподобання. Це про повагу до твого тіла. Неймовірно складного і витонченого механізму, над створенням його мільярди років працювала еволюція. Цінуй його, будь вдячною за можливість чути, бачити, відчувати. Іншого тіла в тебе не буде.


* Яна Брензей – журналістка та ведуча інформаційної програми «Вікна-новини» на СТБ. Працює на телеканалі з 2016 року: у редакції Яна виросла від кореспондента-початківця до спеціального репортера, а у 2019 році стала ведучою програми. Спеціалізувалася на створенні сюжетів на економічні теми. Також цікавиться темою відповідального споживання – активно сортує сміття вже чотири роки. Ведуча полюбляє читати наукову та науково-популярну літературу, готувати (Яна ділиться приготуванням різних страв на своїй сторінці в Інстаграм) та подорожувати. Понад два роки заміжня за Віктором Нагорським, що був її колегою в інформаційному агентстві.

Предыдущий пост
Анастасия Кошман
Звезда «Мисливців за дивами» Анастасия Кошман призналась, что стало для нее настоящим испытанием
Следующий пост
Злата Огневич
Злата Огневич впервые рассказала, как ее бывший парень ушел от нее к другой

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.