Аркадій Войтюк про суддівство в Співають всі: Я попереносив усі свої справи заради шоу

Аркадій Войтюк
Співак Аркадій Войтюк стане суддею шоу «Свіпають всі!».

Співак, учасник команди «VIP Тернопіль», соліст мюзиклу «Нотр-Дам де Парі» (Україна) Аркадій Войтюк вперше візьме участь у великому талант-шоу – артист стане членом журі шоу «Співають всі!» на каналі «Україна».

В ексклюзивному інтерв'ю Аркадій розповів про свою роль на проекті, відпустку, натхнення та чи готовий він до нового можливого карантину.

– Аркадію, чи довго ви думали перш ніж погодитися стати членом журі?

Для мене це була несподіванка, що буде в Україні таке шоу. Я його дивився по ютубу, дивився британську версію. І тут мені стало цікаво, бо це була українська версія, і я відразу зрозумів, що тут зустріну багато моїх знайомих людей. Мені стало цікаво. Тому я погодився швидко. Я попереносив усі свої справи і вирішив, що для мене думаю буде в певній мірі плюс в тому, що я буду брати участь в цьому шоу.

– Чи самі б погодились на такий експеримент – щоб вас оцінювали відразу 100 суддів?

Зараз я б уже цього не хотів, і я розумію, що можу брати участь в любому шоу, яке відбуваються в цілому в Україні, але тим не менше я зараз цього не хочу робити. Я вже цей шлях пройшов, і я зараз на шляху створення власних пісень, власних альбомів. Тому цього не потрібно. У мене дуже багато виступів і концертів.

Аркадій Войтюк

– За форматом шоу, зіркові експерти мають натиснути кнопку, якщо сподобався виступ. Чим вас може підкорити учасник?

Як на мене, на цьому шоу доля учасників не повинна вирішуватись, тому що це всього лиш шоу, а після шоу треба багато працювати, треба так само швидко випускати свої пісні і так далі. Тому б, я б не сказав, що треба орієнтуватися на мене чи на когось іншого. Просто треба виходити і робити свою роботу. Особисто я буду оцінювати емоційно на сам перед. Мені подобається, мені приємно це слухати - отже буду підійматися, буду натикати кнопку, співати, танцювати.

– Карантин багатьом зіпсував плани. Вам завадив?

Чесно скажу, так. Я закінчував свій тур, і залишалося лише чотири концерти в Одесі, які перенеслися на наступний рік. Просто відсторонили на рік. Єдина річ, що я не поїхав в тур по Америці зі своєю гумористичною командою. Буквально за два тижні все відмінилося, позакривалися всі аеропорти, і цього було шкода. Але, якщо взяти іншу сторону, то під час карантину я багато чого зробив і зараз це дає свої плоди. На мою думку, одна річ з того, що я тут – це все плоди карантину.

Аркадій Войтюк

– Чи ви вже були в відпустці? Чи плануєте кудись поїхати?

Взагалі я не люблю відпочивати. Але я виступав нещодавно в Туреччині, мені давали відпочинок, а я давав свої концерти. Тому для мене це був і відпочинок, і робота. Я останнім часом люблю виступати, люблю багато виступати, люблю заробляти гроші, бо час іде, мені потрібно рухатися, мої пісні звучать на радіо, треба використовувати цей час.

– А чи готові ви до нового можливого карантину?

В колишньому я студент медичного університету, і я сам із сім’ї лікаря, я надіюся, і ми віримо в те, що після цієї вакцинації можливо буде новий штамп вірусу. Іншого не повинно бути. Я думаю, що все буде добре, і нового карантину не потрібно чекати, але принаймні, якщо і будемо чекати, ми будемо знати як з ним справлятися.

Аркадій Войтюк

– Що вас надихає в цьому житті?

Мене надихає впевненість в тому, що сьогодні у мене все добре. От у мене все добре, і я бачу, що навколо мене і моєї родини все добре, що банально всі посміхаються, і оце мене надихає. Я розумію, що так сьогодні класний день і треба зробити так, щоб завтра день був ще кращим і просто банально працюю на майбутнє.

Прем’єра шоу «Свіпають всі!» відбудеться 21 серпня!

Фото в тексті: прес-служба каналу «Україна»

Предыдущий пост
Співають всі
Співають всі: названы имена третьей десятки звездных судей шоу
Следующий пост
Максим Чмерковский
Экс-холостяк Максим Чмерковский станет судьей популярного украинского шоу

Новости партнёров

Fresh

Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.