Суддя шоу Співають всі Марина Одольська розповіла про сім’ю, хобі та секрети краси

Марина Одольська
Вже 21 серпня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра проекту «Співають всі!». Долі учасників будуть вирішувати відразу 100 суддів.

Вокальне шоу «Співають всі!» зібрало не тільки телеглядачів України біля екранів, але і дюжину відомих осіб на стіні суддів. Марина Одольська - одна із найяскравіших виконавців на українській естраді – теж у лавах суддів.

В ексклюзивному інтерв'ю Марина розповіла про свій новий проект, сім’ю, а також хобі, яке завдяки карантину стало професією.

– Марино, коли вам запропонували стати членом журі шоу «Співають всі!», довго думали чи одразу погодились?

Трішки подумала, бо зйомки проходять в літні місяці, коли є досить багато роботи. Але коли я уявила собі всю цю тусовку, звичайно, погодилась.

– На що будете звертати увагу в учасниках?

На харизму. Я люблю ловити мурашки по шкірі, коли волосся стає дибки по всьому тілу. Мені все одно, яка буде пісня – україно-, російсько-, англомовна, хто співатиме на сцені – хлопець чи дівчина. Головне – аби людина віддалась своєму виступу так, щоб я зловила цю хвилю, відчула, пропустила крізь себе і натиснула на червону кнопочку.

– А ви б сама погодились вийти на сцену і виступити перед таким масштабним журі зі 100 експертів?

Залюбки! Мені мої молодші діти кажуть: «Мамо, твоєму старшому синові 25 років. Як тобі може бути 16?» А мені завжди 16. Я така, що без проблем піду наб’ю татуху на інтимному місці, зроблю пірсинг або прийду на вокальне шоу і заспіваю. І навіть не ображусь, якщо хтось не встане і не заспіває зі мною.

Марина Одольська

– Карантин багато кому зламав плани, а артистам було особливо важко. Від чого вам довелося відмовитись у цей період?

Ні від чого такого, що було мені дороге і близьке до карантину. А від якихось тимчасових радощів – можливо, у перший локдаун. Скажу вам по секрету – хоч був карантин, але й концерти були теж. Просто зали були напівпорожні. А деякі були забиті повністю і ніхто нічого не казав. Найважче було в перший локдаун. Зараз якась частина людей вже щеплена, як і я, тому певний час можна не боятися. Але я і перехворіла.

– Хвороба пройшла без неприємних наслідків для здоров’я?

Так, тому що мені 16 років, а підлітки все переносять легко (сміється). Сама хвороба була важчою, але наслідків, слава Богу, не було.

– Розкажіть, як зазвичай починається ваш день.

У мене четверо дітей, тому вже декілька років поспіль мій ранок починається з ненависного будильника о 7 годині – треба збирати малих в школу, садочок, коледж. І влітку, на жаль, канікул у мене немає, тому що молодший син ходить в садочок.

– А як же літня відпустка? Діти, мабуть, просяться на море.

Ми збирались поїхати в липні, але через зйомки «Співають всі!» відклали. В серпні плануємо вибратись з дітками десь до моря. Взагалі я люблю закордонні історичні подорожі – Італію, Францію, та оскільки в нас діти, їздимо на море. Хоча в нас є няня, й інколи ми втікаємо з чоловіком, але довше ніж на 3-4 дні не виходить, бо няня не справляється. А так на довгий відпочинок завжди їздимо і з дітьми, і з бабусями, бо і мені самій з чотирма дітьми на відпочинку не впоратись.

Марина Одольська

– Чим балуєте дітей? Готуєте їм якісь смаколики?

Вони люблять всю мою випічку – тортики, кексики, панкейки, бублики. Оладки можуть їсти на сніданок, обід і вечерю. У нас навіть є спеціальна сковорідка, яка готує їх у вигляді смайликів. Інколи вони таких наїдаються і кажуть: «Давай нам звичайних, як у садочку». Молодший син приходить і каже: «Я хочу таке і отаке, як у садочку роблять». Я йому це готую, а він відповідає: «Не таке, йди туди і вчися». Хоча спочатку ми взагалі не могли його заставити там їсти, а тепер ще розказує мамі, що їй треба готувати, як в садочку (сміється).

– Поки всі сиділи на карантині, ви опанували якісь нові рецепти? Або, можливо, приділили час хобі?

З дитинства у мене було дві мрії – стати співачкою і перукарем-стилістом. Тато дуже хотів, щоб я стала перукарем, бо в нього в Києві була родичка – власниця салону. Він казав: «Вона тебе навчить, будеш заробляти багато грошей, бо скільки там артисти заробляють». А мама навпаки – у неї театральна родина, і вона завжди хотіла, щоб донька пішла культурною стежкою. Спочатку я грала в театрі, а потім вже почала співати, але ту свою іншу мрію не забула. Вдома я всіх стрижу, роблю укладки своїй свекрусі, яка живе з нами, постійно фарбую їй волосся і класний мейкап. Коли настав карантин, вирішила, що час зробити це хобі професією. Пішла до своєї подруги в салон і вона мене за 3 місяці навчила. Зараз я – перукар-стиліст і візажист, всі зачіски і мейки для шоу робила собі сама. Інколи підходила до дівчат-гримерів і просила на свій професійний погляд щось поправити. А вони казали, що в мене й так все ідеально. Було дуже приємно.

– Виходить, тепер можете заробляти ще й як майстер зачісок і візажу?

На карантині я цим і заробляла гроші. Ще були уроки вокалу. Але моя майстер манікюру почала розповідати всім своїм клієнтам, що наша я перекваліфікувалась, і вся її клієнтура стала записуватись до мене. Взагалі я вчилась для себе, але на недовгий час це стало моєю професією і приносило в нашу сім’ю дохід, якому я була невимовно рада.

– У вас є якісь секрети догляду за волоссям?

Як сказала Наталя Могилевська, я – українська Roxette. Все життя з короткою зачіскою. Мій догляд – це добре помити, а оскільки волосся в мене кучеряве – то гарно вкласти або витягти, щоб було рівним. З дитинства хотіла відростити довге волосся, але чомусь не виходило – спочатку батьки стригли, а потім я сама так звикла. А от донька до якогось віку в мене була справжньою Рапунцель. Я не стригла їй волосся зовсім. У неї була така красива темно-руса коса. Отам я насолоджувалась, там був догляд, використовувала різні природні бальзамчики. Головне – щоб це була професійна косметика для волосся. Як перукар-стиліст я вже знаю, які засоби краще використовувати для родини.

– Косметики у вас, мабуть, тепер вдома багато?

На закінчення навчання чоловік подарував мені професійний перукарський столик із дзеркалом, який щоправда зайняв половину нашої спальні. Там так багато різних ящичків і поличок, і всі забиті косметикою і різними засобами. Я дуже люблю фіолетові відтінки – зверніть увагу, у кожному моєму образі в шоу буде краплинка цього кольору.

 

Марина Одольська

– Красиві речі теж полюбляєте? Чи є у вас улюблений дизайнер?

З українських це Оксана Караванська. Ми з нею співпрацювали в 90-х, я досі слідкую за її творчістю. Також подобається Лілія Пустовіт. А ще дуже люблю різні головні убори. Моя подруга Іра Підліпська – дизайнер корон. Я їх саме так називаю, не вінки і не капелюшки, а корони, бо це нереально круто.

– Без якого аксесуару ви не можете вийти з дому? Хтось любить дорогі прикраси, а хтось брендові сумки. Вам що до душі?

Я сумочки не дуже люблю, мені краще в пакет все скласти і кинути в машину (сміється). Витрачати дурні гроші на сумки – це не моє. Беру щось зручне, на пояс або через плече. В мене в цьому плані чоловіча натура. А от без чого не можу вийти з дому… З підліткового віку я не знімаю сережку з носа, просто міняю їх – то кільце, то камінчик, то якась золота прикраса. Мрію зробити ще багато пірсингу на тілі. Отакий підліток всередині мене живе. Маю чотири тату і ще два ескізи чекають до осені, бо після татуювання не можна засмагати.

– Розкажіть, над чим ви зараз працюєте?

Я працюю на телебаченні, могла б бути ведучою, бо кажуть, що язик у мене підвішений, не знаю, чому ще нею не стала (усміхається). Співаю в телепроектах, роблю програму «вічнозелених» українських пісень. Помічаю, як вона набирає оберти, здебільшого подобається людям мого віку і старшим. Вони розповсюджують наші відео, і нас навіть почали запрошувати з цією каверною програмою. Не тільки на концерти, але й на весілля, дні народження, бо після 2-3 столу людям хочеться просто сісти і поспівати. Нас всього троє – фортепіано, скрипка і я, але нам всі підспівують хором. І я починаю отримувати від цього задоволення. Хоча розумію, що, на жаль, потрошки відхожу від своєї улюбленої танцювальної музики.

Фото в тексті: прес-служба каналу «Україна»

Предыдущий пост
Злата Огневич
Холостячка 2: Злата Огневич рассказала о личных установках, которые помогают ей жить в балансе
Следующий пост
Андре Тан
Андре Тан вместе со звездами поддержал талант детей с особыми потребностями

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.