Лілія Ребрик про шоу «Новорічна Маска» та сімейні традиціїї: «Для мене закон – Новий рік у сімейному колі»

Лілія Ребрик
Ведуча програми «Ранок з Україною» і акторка Лілія Ребрик розповіла про участь в новорічному шоу «Новорічна Маска» на каналі «Україна».

На сцені шоу «Новорічна Маска» на каналі «Україна» виступив мрійливий Місяць (маска першого сезону). Проте Володимир Остапчук одразу попередив глядачів: цього разу там переховується не Надія Мейхер, а інша зірка.

На сцені шоу «Новорічна Маска» мрійливий Місяць вразив надзвичайним виконанням легендарного «Щедрика» разом з хором талановитих дітлахів. Детективи зрозуміли, що там все-таки криється жінка. Ірина Федишин, Катерина Бужинська, Ольга Сумська, Гайтана, Ольга Горбачова, Наталія Бучинська, Міла Нітіч – кого тільки не називали зіркові слідчі. Як раптом DZIDZIO зазначив, що це може бути Лілія Ребрик.

І коли Місяць зняв маску, всі переконались у правильності цієї версії. Виявляється, насправді один із коктейлів, які запропонували детективам, носить ім’я ведучої програми «Ранок з Україною».

- Лілю, як враження від «Новорічної Маски»?

Я люблю Новий рік з дитинства. Це смак дитинства, особливий настрій, феєричний, фантастичний. Мені здається, що цього нам так часто бракує в житті, коли душа прагне свята. Атмосфера просто нереальна! Дуже багато знаменитостей на сцені, у зірковому партері.

Насправді сидиш собі, отримуєш задоволення, насолоджуєшся, розслабляєшся, святкуєш, бажаєш всім гарного Нового року.

Лілія Ребрик

- А як вам ваша маска? Цього разу ви були в образі Місяця…

Для мене шоу «МАСКА» – це нереально крутий досвід. Це хвилювання, бо тобі переступили через свої комплекси, через те, що ти соромишся. Я ж не співачка. У мене є музична освіта, але це не те. Я – драматична актриса, і наспівати щось як персонаж можу. Але заспівати як Лілія Ребрик – це зовсім інше.

Що ж до самого костюма, то в першому сезоні під ним ховалась Надія Мейхер. І, як виявилося, Надя трішечки нижча за мене. Я казала: «Може, у мене підбори були вищі?» Тому що мені завжди здавалося, що ми одного зросту. «Ні, – мені відповідали, – вона сантиметрів на 10 нижча». І ось чому це так принципово. Сукня Місяця має внизу колеса. І вони повинні їздити. Та оскільки я вища, мені довелося тримати всю вагу цієї конструкції на собі. А коли я ще вдягла маску… Вона така тісна, прорізи під очі малесенькі. Дихати надзвичайно важко. Загалом, було дуже непросто, але це дуже крутий досвід! Мені здається, що немає байдужих до шоу «МАСКА» людей. Це справжня подія!

- Як у вашій сім’ї святкують Новий рік?

Для мене закон – Новий рік у сімейному колі. Я обожнюю це свято і вважаю, що немає нічого кращого, ніж зустріти його з родиною. Скажу відверто, я не працюю на Новий рік, намагаюся відмовлятися скрізь, навіть від дуже спокусливих пропозицій. Я вірю, що як Новий рік зустрінеш, так його є проведеш. Ми намагаємося завжди зустрічати його весело, радісно, всією родиною, трішечки «дико». Шукаємо подарунки, у нас цілі квести, діти чекають, ми прикрашаємо ялинку, готуємо страви в чотири руки. Дякувати долі, у нас вже вісім рук. Час йде – рук стає більше. І тепер можемо покладатися не тільки на наші з чоловіком, а й на дітей, тому що вони вже можуть нам допомогти. І оскільки вони теж чекають на це свято, то хочуть бути якось причетними до приготування.

- Що зазвичай даруєте на Новий рік?

Що в голову прийде, те і дарую. Я ніколи не відкладаю ідеї на якесь особливе свято. І тоді це настільки круто! Тому що ти ніколи не знаєш, чого очікувати від своєї другої половинки. Це кураж! Адже ми даруємо подарунки заради чого? Щоб отримати емоцію радості та задоволення. Wow-ефекту хочеться. Чому діти настільки щирі, настільки непідробні у них емоції? Тому що в них дійсно є цей wow-ефект, коли їм щось дарують.

Лілія Ребрик

- А ким ви були в дитсадку на Новий рік?

У всі часи я була Снігуркою. З дитсадочка до школи, потім у часи студентства була основною Снігуронькою біля київської ялинки дуже багато років. Мені навіть зараз інколи глядачі присилають фото, я там брюнетка. І дівчина, яка принесла мені це фото, вже така мамзель, а там дитина. І ти думаєш: «О боже, це той випадок, коли «я виросла на ваших програмах» – «я виросла на ваших Снігурках».

І навіть коли прийшла в театр, будучи тоді ще юною актрисою, теж довгий була Снігуронькою. Аж допоки не почала з’являтись на телебаченні. Пам’ятаю, виходжу в залу, співаю пісеньку Снігуроньки, бажаю гарного настрою, і одна дитина кричить: «Мамо, це ж Лілія Ребрик!» І тоді керівництво театру сказало: «Так, Ліля, все. «Снігурську діяльність» ми відкладаємо. Будеш Сніговою королевою».

- Чи є у вас якісь лайфхаки, як прийти швидко у форму після застіль?

Я не наїдаюся на свята сильно. Має бути міра. Я просто знаю, що не треба готувати так, як у дитинстві, коли немає куди щось покласти на стіл. А потім ти сидиш і доїдаєш. Не треба цього робити. Це ж свято не заради того, щоб поїсти, а заради того, щоб придумати якийсь квест для дітей та з ними побігати по хаті, пошукати подарунки, самим переодягнутися в якихось персонажів. От на що вистачає фантазії, тим і треба займатися.

Лілія Ребрик

Фото в тексті: прес-служба каналу «Україна»

Предыдущий пост
Оля Цибульская
Оля Цибульская рассказала, как совмещает диету с праздниками
Следующий пост
Светлана Лобода
Светлана Лобода рассказала, какие крутые подарки получили ее дочки на Новый год

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.