Кримінальне минуле Берінчика і тяжке дитинство Ласточкіна: зізнання зірок у ефірі Танців з зірками

Танці з зірками
П'ятий ефір "Танців з зірками" був присвячений темі "Рік, який змінив моє життя", зіркові учасники продемонстрували нові танцювальні композиції, в яких розповіли глядачам про переломні моменти, що трапилися одного разу в їх житті.

На 5 тижні прямих ефірів "Танців з зірками" компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склав ведучий проектів "Інспектор. Міста" і "Король десертів" Володимир Остапчук. 

Відкрив випуск номер, що торкнувся душі всіх глядачів. На сцену з зірками проекту вийшли танцювати маленькі учасники балету Wondercrew і люди похилого віку. Під пісню Queen "Show must go on" танцюристи показали лінію людського життя, яка починається з дитинства і закінчується зрілістю.

В ТЕМУ: «Топ-модель по-украински»: смотреть 4 выпуск онлайн от 21.09.2018

Першими, хто занурив телеглядачів у зворушливу сімейну історію, стали Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Зірка "Сніданку з  1+1" присвятив граціозний віденський вальс своїй мамі, чим зворушив серця багатьох жінок. 

/storage/shares/uploads/files/MARS9283.JPG

Денис Берінчик і Катерина Белявська у своєму номері перетворилися в дворового хлопця і милу дівчину, станцювавши запальний хіп-хоп.

/storage/shares/uploads/files/_MG_9060.JPG

Крім того, всесвітньо відомий боксер поділився з глядачами подробицями свого минулого: виявляється, досягти успіху і вирватися з поганої компанії свого часу йому допоміг саме спорт.

В ТЕМУ:  Спецпроект «Дневник актера»: Федор Гуринец: «Стараюсь играть злодеев дозированно»

Ігор Ласточкин та Ілона Гвоздьова на цей раз здивували глядачів своєю яскравою появою. Пара вийшла на паркет у костюмах у вигляді величезного хот-дога і гамбургера. Таким чином, відомий гуморист згадав, як в юнацтві, щоб заробити трохи грошей для своєї сім'ї, роздавав листівки на вулиці, працював офіціантом і навіть вантажником.

/storage/shares/uploads/files/_MG_8672.JPG

Іраклі Макацарія та Яна Заєць своїм танцем підняли соціально важливе питання. Пара присвятила номер людям, які втратили свої домівки під час війни на батьківщині Іраклі, а також дружбі Грузії та України.

/storage/shares/uploads/files/_MG_8761.JPG

Леся Нікітюк і Макс Єжов відкрили для глядача невідому сторінку з життя телеведучої, коли вона була старшим реквізитором на проекті "Голос країни" та мріяла вийти на сцену.

/storage/shares/uploads/files/_MG_8950%281%29.JPG

В ТЕМУ: Звезда шоу «Холостяк 7» впервые показала новорожденного сына

За результатами глядацького голосування та оцінок суддів в зону ризику потрапили Маша Єфросініна та Максим Леонов, Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Найменша сума балів від суддів і глядачів виявилася у Маші Єфросініної та Максима Леонова, яким довелося 5-му ефірі залишити проект "Танці з зірками".

Фото в тексте: пресс-служба канала 1+1

Давай дружить в Инстаграм!

Предыдущий пост
Александр Петренко о сериале "Школа", больших планах на жизнь и идеальной девушке
Александр Петренко о сериале "Школа", больших планах на жизнь и идеальной девушке
Следующий пост
5 самых популярных участников кастинга X-фактор
5 самых популярных участников кастинга «X фактор»

Новости партнёров

Fresh

Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.