«Я обираю душею, а не за подарунки»: Іванна Онуфрійчук про День закоханих та ідеї ідеального свята

Іванна Онуфрійчук
День святого Валентина – свято, яке постійно викликає суперечки.

Хтось його недолюблює, хтось вважає, що проявляти увагу потрібно щодня, а інші – ретельно готуються, підбирають подарунки і радіють ще одній можливості радувати другі половинки. 

Напередодні 14 лютого ведуча шоу «Без краватки» на телеканалі НЛО TV, модель, акторка Іванна Онуфрійчук розповіла, чи святкує день закоханих, від кого часто отримує шикарні подарунки та які сюрпризи на різний бюджет можуть зробити чоловіки, щоб порадувати своїх коханих.

– Іванно, ділися, чи визнаєш ти День святого Валентина святом?

Якщо не вкладати у це слово якесь сакральне значення, то так. Це чудова можливість для закоханих підживити свої стосунки або розпочати їх, подякувати один одному за приємні моменти та показати, наскільки важливі взаємні почуття у житті.

З якого часу почала святкувати? 

Я щороку святкую День закоханих, ще зі школи. Завжди отримувала купу валентинок, тож для мене 14 лютого асоціюється тільки з приємною увагою. Мені і самій подобалося вирізати маленькі сердечка, красиво оформляти, розмальовувати. Але, зізнаюся, я завжди більше чекала знаків уваги від хлопців, ніж проявляла.

В ТЕМУ: 5 советов от ведущего Максима Сикоры, как сделать романтический вечер на День святого Валентина

Як вважаєш, таке свято – хороший романтичний привід для зізнань та подарунків?

Безумовно! Хоча будь-який день хороший привід для зізнань та подарунків, але здебільшого рутина нас затягує, і складно знайти час, щоб порадувати своїх коханих. Тож чудово, що є дата, коли можна присвятити весь час і увагу тільки своїм половинкам або ж вперше сказати про свої почуття.

/storage/shares/uploads/files/Ivanna_14_3.JPG

– Ти романтична? Робила цікаві подарунки чоловікам?

Так, я романтик, і робила немало сюрпризів, але креативу, знову ж таки, завжди більше чекала від чоловіків. У мене дуже хороша фантазія, якось я влаштувала побачення на даху, а іншим разом подарувала політ на повітряній кулі.

Який тобі робили найприємніший подарунок на 14 лютого?

Важко вибрати щось одне. Я на кожен День Валентина отримую купу листівок, квітів, м'яких іграшок, солодощів і дорогих прикрас. Але не можу сказати, що щось конкретне було найкраще. В будь-якому випадку найприємніше це увага. Це безцінне відчуття, коли бачиш, що про тебе дбають, показують свої почуття, намагаються вразити, подарувати усмішку і радість. А яким способом це вже не так важливо, адже в кожного різні ідеї та можливості.

  Чи святкуватимеш цього року?

Так! Подруги по секрету шепнули на вухо, що дехто готує для мене  цікавий сюрприз, а сюрпризи і креатив я дуже люблю).

 Твої підписники звернули увагу, що останнім часом хтось надсилає тобі величезні букети. Скажи, така увага не набридає?

Це правда, в мене чимало шанувальників, і це приємно, коли мене намагаються порадувати. Але я ж обираю людину душею, а не за подарунки. А якщо говорити взагалі, то увага не набридає, якщо вона не перетворюється на переслідування. У всьому має бути міра, і коли видно, що почуття не взаємні, чоловікам треба навчитися чути “ні”. А красиві свіжі квіти я дуже люблю, милуватися ними вдома щодня.

/storage/shares/uploads/files/Ivanna_14%291.jpg

 Зараз твоє серце вільне?

Моє серце зараз вільне, і я відкрита до нових знайомств та спілкування. Я буду щаслива знайти людину, з якою захочеться проводити і День закоханих, і все життя.

Як потрібно поводитися чоловіку, щоб завоювати серце Іванни Онуфрійчук?

Важлива взаємна симпатія. Якщо людина відверто не подобається, то ніякі знаки уваги не допоможуть. Але якщо чоловік мені приємний, то головне не зіпсувати враження (сміється).

Мені подобаються скромні, галантні, щирі та чесні чоловіки з почуттям гумору. Які поводять себе просто і не випендрюються своїми статками. Які вміють красиво проявляти свою увагу. Важливо, щоб партнер мене поважав та підтримував, і щоб ми були на одній хвилі. Коли знаходиш “свою” людину, всі умовності відходять на другий план.

В ТЕМУ: Чем украсить квартиру на 14 февраля: оригинальные детали для романтического вечера дома

 Порадь чоловікам три романтичні сюрпризи на різний бюджет, які, на твою думку, були б приємними для більшості дівчат?

Я вважаю, що будь-який сюрприз це вже приємно, адже він вимагає старань, часу та фінансових витрат. А значить, людині дійсно хочеться вразити.

Ось що я можу порадити чоловікам з різним бюджетом. 

Спечіть торт або приготуйте її улюблену страву, якщо вона не любить солодке. Крім цього, приготуйте гарячий напій у термосі і йдіть гуляти в найближчий ліс або парк. Зимові пікніки нічим не гірші, ніж літні! А ввечері можна разом загадати бажання і запустити китайський ліхтарик. Дуже романтично!

/storage/shares/uploads/files/Ivanna_14%293.JPG

Також можна влаштувати романтичну вечерю в іншому місті. Виберіться на два дні у невелику подорож це буде чудовий спосіб отримати нові враження та “оновити” стосунки.

А якщо бюджет дозволяє зробити шикарний подарунок чому б не релакснути і не відвідати спа удвох, а потім не повечеряти у шикарному ресторані? Або влаштуйте їй романтичний уїк-енд десь у красивому місті Європи! Як на мене, важко уявити, щось більш романтичне.

Фото в тексті: прес-служба каналу НЛО TV

Предыдущий пост
Тина Кароль
Битва королев: чье выступление на «Голосі країни 10» вызвало противостояние между Тиной Кароль и NK
Следующий пост
Не отпускай
«Не отпускай»: смотреть онлайн 3-4 серии

Новости партнёров

Fresh

Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.