«Супермама»: интервью с победительницей первой недели Элей Петрик

Супермама
Каждую неделю с понедельника по четверг в эфире СТБ идет психологическое реалити «Супермама». 4 мамочки с кардинально разным подходом к воспитанию борются за звание самой лучшей.

Участницы реалити «Супермама» оценивают своих соперниц в трех категориях: хозяйственность, воспитание детей и самореализаци. По итогам этого голосования, а также учитывая собственную оценку ведущего Дмитрия Карпачева, на первой неделе победительницей стала эко-мама Эля Петрик.

Эля биолог, которая вместе с мужем воспитывает двух дочерей.

− Как пришла идея участвовать в проекте «Супермама»?

В мене двоє дітей, і вони актори. Я їм завжди допомагаю в їх прагненнях, в їх хобі. Тому ми дуже часто ходимо на різні дитячі кастинги, беремо участь в різних знімальних проєктах.

Проте я завжди на другому плані: відвести, допомогти з реквізитом, з костюмами. Тобто ми люди з досвідом, і коли я побачила оголошення про кастинг, на який потрібні матусі з дітьми, я одразу зрозуміла, що це ми. Якимось чином пройшла кастинг. І коли потім з’ясувалось, що знімати будуть не дітей, а матусь, вже було пізно відступати!

Супермама с Дмитрием Карпачевым

− Как отреагировал муж на то, что его семья снимается в шоу СТБ?

Чоловік відреагував ніяк! Сказав, що його не треба чіпати. Ми йому просто сказали: «Любий, ми тебе вітаємо, ми тепер беремо участь в шоу «Супермама», і буде день, коли ти теж будеш в кадрі». Ну, він не втік, це вже плюс.

−Вы считаете себя Супермамой?

Само собою! Однозначно! Мені буває важко з дітьми, вони всі різні, всі характерні. Але я знаходжу місце для кожної. Ми живемо на невеличкій площі, в невеличкій квартирі, і співіснувати разом в таких умовах – це справжнє мистецтво. Особливо зараз, в умовах карантину. Досягти хоча б годину тиші зараз – це просто 80-й рівень майстерності! Тому так, звісно, я Супермама!

−Как вы считаете, в чем ваши сильные стороны с точки зрения воспитания?

Я для своїх дітей друг. Вони мені все розказують, а я вислуховую. Коли щось не подобається, намагаюсь трошки змінити. Я ніколи їх не сварю. Вони в мене настільки індивідуальні й особливі. Нікі 7 років, а Алісі 4. Хоча менша маленька, вона домінує над старшою! Старша в нас ніжна, романтична, а молодша донька – адмірал. Тому доводиться шукати способи ставити їх в один рядок, щоб всі жили мирно і дружно.

Супермама с Дмитрием Карпачевым

− Какие советы по поводу воспитания вам давал Дмитрий Карпачев?

По-перше, зйомки для мене були стресові. Я впустила дівчат додому, познайомила із своїми дітьми, а вони на мене у відповідь вилили стільки негативу… Я була розгнівана до крайності, і «відомстила» їм у фіналі. Кожній з дівчат подарувала по однаковій книжці: «Етикет».

Відповідно, через стрес, я не зовсім пам’ятаю всі слова Карпачова. До речі, я думала, що він, як і дівчата, буде придиратися до мене зо всіх боків. Але він був максимально тактовний! Говорив так, аби зайвий раз не зачепити і не видавити з мене зайві сльози. Я йому дякую!

А найяскравіші враження після всього – це те, що я в цьому проєкті виграла! Це було неочікувано і дуже класно!

Супермама с Дмитрием Карпачевым

Смотрите проект «Супермама» с понедельника по четверг в 18:00 на канале СТБ.

Фото в тексте: пресс-служба канала СТБ

Предыдущий пост
Холостяк 10 сезон
«Холостяк 10»: смотреть онлайн 6-й выпуск от 10.04.2020
Следующий пост
Холостяк 10
На проекте «Холостяк 10» состоялся самый громкий скандал

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.