Ірина Хоменко, Євген Янович та інші зірки «Мамахохотала» зворушливо привітали матусь з Днем матері

Мамахохотала
Сьогодні в Україні та світі відзначають День матері. У другу неділю травня прийнято ще раз нагадувати мамам про їх важливу роль в житті кожного з нас й дякувати за щоденну працю і любов.

Актори шоу «Мамахохотала» на НЛО TV зворушливо привітали своїх мам зі святом. На своїх сторінках в соціальних мережах вони опублікували відео, на якому розповіли свої дитячі історії, поділились зворушливими спогадами, а також ще раз сказали важливі слова своїм найріднішим людям.

Євген Янович згадав, як в дитинстві мама купувала йому цукерки й вчила математики. Аліса Тункевіч зізналася, що не уявляє свій день без дзвінка мамі, а Ірина Хоменко не знає, як би впоралась на музичних конкурсах без підтримки найближчої людини. Володимир Кравчук розказав, що вони з мамою завжди відчувають емоції один одного. А Олексій та Ігор Реви ще раз нагадали своїй мамі, що всі свої перемоги вони присвячують саме їй.

Мамахохотала

Усередині ж самої студії першою мамою стала Ірина Хоменко.

Пам'ятаю, як прийшла на репетицію й розповіла про це – одразу відреагували: «Що, серйозно? Нарешті будуть не тільки наші мами, яким ми присвячували концерти, а й перша мама серед нас». Тоді жартували, що за моєю реакцією перевірятимуть усі жарти

– розповідає Ірина.

Актори згадали, що на початку концертної діяльності студії «Мамахохотала», першими відданими глядачами були саме їх мами. Усією командою вони й сьогодні намагаються викладатися так, щоб мами пишалися, а всі глядачі могли розслабитися, відпочити та зарядитися гарним настроєм.

Предыдущий пост
Мастер Шеф Профессионалы 2 сезон
«МастерШеф. Профессионалы 2»: смотреть онлайн 11 выпуск от 09.05.2020
Следующий пост
Від пацанки до панянки 4
Участница «Від пацанки до панянки 4» обручилась, а потом сдала кольцо в ломбард

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.