Чоловікам вхід заборонений: 10 відмінних Telegram-каналів для жінок про саморозвиток та відпочинок

Женские Telegram каналы
Telegram надає нам можливість дізнаватися останні новини і цікаві інсайди оперативно та зручно. На його просторах є відмінні канали, присвячені жіночому здоров'ю, харчуванню, розвитку, моді та краси.

Кожна бізнес-пані або мама, заклопотана вихованням дітей, насамперед залишається жінкою. Нам хочеться бути сильними в своїй слабкості, встигати все й знаходити час на себе, бути фахівцем у своїй сфері та відкривати для себе нове.

Ми знайшли для тебе українські Телеграм-каналами для бізнесу, освіти та відпочинку, щоб залишатися стильними, успішними, коханими, надихаючими.

Телеграм-канали для бізнесу, освіти й саморозвитку

Канал з корисними порадами, цікавими курсами, корисними навичками, рекомендаціями, як збадьоритись та змінити своє життя на краще. Щоденна пігулка для мотивації та саморозвитку.

На каналі підібрані стильні приклади облаштування своєї оселі. Палітри кольорів, поєднання аксесуарів, розташування мебліб. Естетика, краса і натхнення з чудовими фото та поясненням від дизайнера.

девушка с телефоном

Канал маркетолога з досвідом і власниці SMM-агентства, що ділиться зрозумілими рекомендаціями і дійсно корисними порадами по налаштуванню реклами, останніми новинами і оновленнями в соцмережах. Без води і простою мовою.

Канал для тих, хто працює в рекламі або хоче знати більше про прийоми, які використовують маркетологи у житті та роботі. Буде цікавий для візуалів та глибоких людей з бажанням докопатися до дрібних нюансів і секретиків рекламної сфери.

Готові закластися, що ти точно знайдеш подкаст для себе. Канал, де зібрана інформація з будь-якої тематики, інтерв’ю з бізнес-спікерами та медійними особистостями, мотивація. Дуже зручний формат для зайнятої людини.

Телеграм-канали для відпочинку й натхнення

Спільнота української fashion індустрії. Допомагає залишатися в курсі останніх колекцій, модних тенденцій та придивитися собі стильний аксесуар чи вбрання. Час обирати українських дизайнерів.

Блог засновниці фонду «Таблеточки» Ольги Кудіненко про прочитані книги, а читає вона дійсно багато й різноманітно. Тут можна зустріти анотації до романів, автобіографій та научпопу. Чудовий канал для вибору правильної книжки.

девушка с телефоном

Відома модель, на рахунку якої сотні подіумних показів і фешн зйомок, сьогодні виховує дітей і активно популяризує в своїх соцcітях здоровий спосіб життя. Доводить, що хороша фігура — це щоденна робота.

Тут є, що почитати на ніч.

Суто жіночий бот, який описує процеси, пов'язані з менструальним циклом, які впливають на наше самопочуття, фізичний і емоційний стан. Підказує, як підлаштувати справи, відпочинок, спорт, секс, дієту під свої особливості.

Предыдущий пост
«Супермама» с Дмитрием Карпачевым
«Супермама» с Дмитрием Карпачевым: высокоморальные идеалы против строгого режима
Следующий пост
Сергей Притула
Сергей Притула покорил публику забавным видео общения своей дочки Соломии с коровой

Новости партнёров

Fresh

Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.
Шоубиз

Александр «Терен» – возможный новый герой шоу «Холостяк»?

Украинский защитник признался, что ждет приглашение популярной романтической ТВ-программы.