Ukrainian style: вишиванки в гардеробі ведучої ICTV Юлії Зорій

Юлія Зорій
Сьогодні той день, коли можна не стояти перед шафою і скиглити «мені нічого вдягнути». Адже День вишиванки диктує свій fashion.

Наше національне вбрання – це не пережитки минулого, це крута можливість підкреслити свою індивідуальність та тонке відчуття стилю.

Ведуча програми «Ранок у великому місті» на ICTV Юлія Зорій має свою міні-колекцію вишиванок, тож давайте зазирнемо до неї в шафу.

Я часто ношу вишиванки у повсякденному житті. Це можуть бути як сорочки, так і сукні, туніки. Маю навіть один теплий светр з подібним орнаментом

– розповідає ведуча.

Юлія Зорій

Особливо любить Юлія одягати вишиванку під час мандрів за кордоном. А все тому, що красуні-ведучій надзвичайно приємно ловити на собі захопливі погляди перехожих і з гордістю відповідати: «Так, я з України! І це вишиванка, наше національне вбрання».

Юлія Зорій

Зорій на 100% переконана, що вишитий одяг по-особливому красивий. Недаремно ж навіть голлівудські зірки все частіше з’являються на публіці в українській вишиванці. Ведучу дуже тішить той факт, що зараз існує досить різноманітний і якісний вибір вишиванок.

Юлія Зорій

Особисто у мене, очі розбігаються і хочеться скупити всі. Мої фаворити - це українські торгові марки. У них можна знайти собі вишиванку на будь-який смак і гаманець. А ще я була приємно вражена, коли знайшла кілька дуже симпатичних вишитих суконь і сорочок в масмаркетах

– ділиться Юлія.

Юлія Зорій

А ще ведуча часто купує вишиванки на ярмарках у різних майстринь. Та найважливіша і найулюбленіша вишиванка у Юлії Зорій та, яку спеціально для неї власноруч вишила її бабуся. Ця вишиванка має потужну енергетику зі знаком «+», адже бабуся вкладала у неї усю свою любов.

Юлія Зорій

Фото в тексте: пресс-служба ICTV

Предыдущий пост
День вышиванки
День вышиванки: лучшие образы украинских знаменитостей в национальном наряде
Следующий пост
Наталия Холоденко
Наталия Холоденко сохранить душевное спокойствие во время конфликтных ситуаций

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Они рассказывали самое болезненное, а потом начинали веселый квиз»: как искали 100 украинцев для квиз-шоу «Поле»

Украинская кастинг-группа имела меньше двух месяцев на отбор 100 украинцев из всех желающих сняться в проекте «Поле».
Шоубиз

Правда ли, что умер король Великобритании Чарльз III?

Информацию о смерти короля Чарльза III опровергли.
Психология

Упражнение для заземления от психолога: 9 минут, чтобы снять стресс

Уже больше двух лет украинцы живут в постоянном стрессе, влияющем на качество нашей жизни.
Астрология

Китайский гороскоп на неделю с 18 по 24 марта 2024 года: что ждет ваш знак Зодиака

Откройте для себя тайны будущего с нашим подробным ежедневным китайским гороскопом для недели с 18 по 24 марта 2024 года.