«Фінансовий геній-2020»: названі імена переможців дитячої Всеукраїнської олімпіади від ПриватБанку

ПриватБанк та Mastercard
P
ПриватБанк та Mastercard продовжують пошуки юних фінансових геніїв.

Навчити дитину правильно поводитися з грошима не менш важливе завдання, ніж навчити її правилам поведінки в сім'ї та суспільстві, оскільки люди, незалежно від віку, щодня стикаються з грошовими питаннями.

Уміння правильно розпоряджатися своїми коштами не приходить самостійно, його необхідно розвивати. І чим раніше дитина усвідомить філософію грошей та навчиться правильно ними розпоряджатися, тим простіше їй буде домогтися успіху.

Саме такої думки дотримується ПриватБанк, який протягом останніх семи років спільно з платіжною системою Mastercard проводять Всеукраїнську олімпіаду «Фінансовий геній». Її мета - знайти талановитих, зацікавлених в отриманні знань молодих людей, здатних творчо вирішувати поставлені завдання, нестандартно та оригінально мислити, пропонувати свої шляхи вирішення, спираючись на теоретичні знання.

Незважаючи на карантинні заходи олімпіада відбулася навесні 2020 року. Спробувати свої сили та довести, що розуміти світ фінансів та економіки це не лише «доросла» справа, змогли учасники з трьох вікових груп у трьох етапах конкурсу. Перші два - відбіркові. Вони наймасовіші. У них взяло участь майже 16 тисяч школярів з усіх міст України. Їх чекало онлайн-тестування. Кращі потрапили до фіналу, який вперше відбувався в онлайн-форматі.

Протягом трьох днів, 26-28 травня, спершу фіналісти проходили тестування, а потім - пітчинг власних бізнес-ідей. Вони презентували та захищали перед журі свої проекти на тему «Як навчити сучасну дитину онлайн-банкінгу Приват24?».

Змагання велося за призовий фонд у розмірі 123 тисячі гривень, хоча для самих дітей участь в олімпіаді - це, перш за все, цінний досвід, проба своїх сил, нові знання та цікаві знайомства.

Учасники цьогорічної олімпіади - неймовірні. Вони довели, що не просто школярі, а справжні фінансові генії, адже всі презентації - це практично готові бізнес-проекти. Пишаюся тим, що нам вдалося зібрати навколо себе таких талановитих дітей

- ділиться враженнями керівник освітніх програм ПриватБанку Анна Павлова.

Переможцями стали найсильніші, але кожна дитина отримала знання, які знадобляться їй не тільки для освоєння майбутньої професії, але і в житті.

У підсумку переможцями Всеукраїнської олімпіади «Фінансовий геній-2020» стали:

Категорія Kids (6-9 років):

  • 1 місце (10 000 грн) - Ірина Антонова;
  • 2 місце (5 000 грн) - Вікторія Тонкошкур;
  • 3 місце (3 000 грн) - Віктор Гінайло.

Категорія Start (10-13 років):

  • 1 місце (15 000 грн) - Владислав Антонов;
  • 2 місце (10 000 грн) - Владислав Логвиненко;
  • 3 місце (5 000 грн) - Катерина Сорокіна.

Гордістю за успіхи дітей щасливі батьки ділилися на своїх сторінках в соціальних мережах. Особливо не стримував своїх емоцій Віталій Антонов. Його син Владислав та донька Ірина зайняли перші місця у двох категоріях.

Категорія Teens (14-17 років):

  • 1 місце (50 000 грн) - Ігор Махиня;
  • 2 місце (15 000 грн) - Михайло Шайда;
  • 3 місце (10 000 грн) - Віктор Паленичак.

Виграні кошти переможці Всеукраїнської олімпіади «Фінансовий геній-2020» можуть витратити на навчання та розвиток. Окрім грошових нагород, четверо учасників отримали спеціальні призи за креативність від компанії Mastercard. Зокрема, одна з учасниць отримала можливість стажування у відомій креативній агенції.

Ми пишаємося успіхами українських школярів і бажаємо їм подальших перемог.

Предыдущий пост
Холостячка
Григорий Решетник поделился своими ожиданиями от проекта «Холостячка»
Следующий пост
МастерШеф. Профессионалы 2
«МастерШеф. Профессионалы 2»: смотреть онлайн 15 выпуск от 06.06.2020

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.