Спiвачка Princess X проводить медовий мiсяць у пустелi

Princess X
Пiсля весiлля учасниця шоу American Idol вирушила до Палм-Спрiнгс – улюблений курорт голлiвудських зiрок.

Співачка Princess X обвінчалася з чоловіком після дванадцяти років спільного життя. Весілля влаштували на острові Коронадо, в готелі, де знімали фільм «У джазі тільки дівчата».

Princess X

В умовах карантину справити пишний бенкет було неможливо, тому весiлля влаштували на терасі готелю, в фоматі пляжної вечірки. Після вінчання пара вирушила в Палм-Спрінгс - легендарне місто голлівудських тусовок в пустелі Сонора. Це улюблений курорт американських зірок, вiдомий своїми гольф-клубами, тенісними кортами та оазисами диких пальм.

Princess X

Princess X розповіла прихильникам в Instagram про свiй медовий місяць: «Тут як в раю: усюди метелики, пахучi квіти і пташки співають. Вранці ми вiдпочиваемо у басейні, вечорами милуємось гірськими заходами. А вчора гуляли по старому місту - виявляється, там є своя «алея слави», як у Голлівуді. Зайшли у мексиканський ресторан, в якому готують приголомшливі такос з креветками. Завтра на нас чекатиме казино - хочу виграти джек-пот!»

Princess X також планує підкорити гору Сан-Хасінто. Туристів туди довозить канатна дорога.

Немає нічого романтичнішого, ніж побачити цей каньйон з висоти пташиного польоту і відчути дотик гарячого пустельного вітру на шкірі

- зізналася співачка.

Princess X

Судячи з фото біля басейну, пара приємно проводить час в спа-готелі, насолоджуючись вином та дикою природою. Але ж нещодавно співачка постала перед глядачами в образі шпигунки та авантюристки. У новому кліпі «Хiт-парад» Princess X жорстоко знищила свого коханця i боса. Подивимось, чи зможе вона бути зразковою дружиною, залишаючись небезпечною бестією у музичних вiдео.

Читати подробицi в Instagram спiвачки: instagram.com/princessx.me

Дивитись клiп «Хiт-парад»:

Предыдущий пост
«Биосфера» и Маша Ефросинина
«Биосфера» и Маша Ефросинина передали 150 000 подгузников Bambik украинским детям
Следующий пост
Никита Добрынин
Никита Добрынин поделился своим мнением о шоу «Холостячка» и дал несколько советов Ксении Мишиной

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.