Леонід Мартинчик: «Все більше жінок усвідомлюють, що найдорожчий головний убір - доглянуте волосся»

Леонид Мартынчик
17 августа на ТЕТ состоится премьера реалити-шоу «Богиня шопинга. Экстремальный сезон». В преддверии премьеры мы пообщались с главным экспертом шоу Леонидом Мартынчиком.

- Леонид, расскажите нам о своей миссии в проекте «Богиня шопинга».

Моя головна місія незмінна і вона полягає в тому, щоб допомогти кожній дівчині знайти впевненість у собі. Немає некрасивого тіла або фігури, але є неправильно підібраний одяг. Тому важливо навчитися сприймати себе і бачити себе красивою, тоді і життя навколо почне змінюватися. Також намагаюсь донести, що добре одягнутися можна у будь-якому місці: на ринку чи секонді. Головне тут смак, який необхідно розвивати.

Я хочу пропагандувати “добру моду”, адже фешн індустрія асоціюється зі злістю та негативом. Я ж завжди намагаюсь говорити про моду з гумором та добротою. Дуже хочу, щоб тренди, мода та стиль викликала позитивні відчуття: розвиток, інтерес, натхнення. А не страх.

- Что чувствуете после завершения съемок нового сезона “Богини шопинга”? Как это было. Опишите свои эмоции от проекта.

Процес та зйомки були дійсно складними, ажде я переймаюся і зазираю у душу дівчатам. Стараюсь говорити з кожною учасницею й розгледіти саму суть, а не тільки те, що вони показують. Морально це складно, але коли зйомки закінчуються, я дуже сумую.
Новий сезон буде дуже яскравим й контрастним: у нас будуть учасниці у віці, зірки, відомі блогерки, пацанки и навіть порноактриса.

Тому зйомка кожної програми для мене колосальний досвід й натхнення, адже я пізнаю жінок ближче.

Леонид Мартынчик

- У нового сезона будет какая-то особенная тема? Какие-то необычные правила?

Так, у новому сезоні у нас з’явилося нове правило: хоча б один елемент образу дівчата змушені купувати у спеціальному магазині, наприклад, туристичному, магазині дорослих іграшок, воєнному магазині та інші.

Мій фінальний бал також залежить від успішності виконання цього завдання.

- Как девушки справлялись, если обобщить?

Дуже по-різному. Деякі злилися, деякі ігнорували, а хтось мене шокував відмінно виконаним завданням. Часом я був вражений їх креативом. Також переконався, що жінка мислить значно ширше за чоловіка.

Леонид Мартынчик

- Были образы, которые тебя особенно удивили/шокировали/порадовали?

Звісно. У нас були класні трансформації. Теми програм змушували змінюватися й фантазувати, тож буде дуже яскраво. Але розкривати карти не хочу. Давайте чекати на премьеру, яка відбудеться вже 17 серпня о 17:15 на ТЕТ.

- В прошлом сезоне вы говорили, что все девочки брали леопард и пайетки. В этот раз было что-то такое?

Так, змінилося мало (усміхається). Дівчата часто віддавали перевагу леопарду та паєткам. А також у цьому сезоні був актуальним спортшик. Дівчата хотіли обіграти тему спорту, надягаючи велосипедки із піджаком, великі кросівки та комбінуючи речі різних стилів.

Леонид Мартынчик

- За что критиковали девочек во время съемок? (можете рассказать несколько историй).

Дуже критикував за поєднання різних принтів, силуетів, дивних кольорів. Мабуть вони десь прочитали про тренди і намагались це використати на шопінгу. Але я завжди раджу не звертати на поради, а вибирати одяг у якому почуваєшся впевнено і органічно.

Також дівчата одягаються з розрахунком на мої смаки. Але я ціную гармонію в образі.

- За что хвалили?

Все більше жінок усвідомлюють, що найдорожче вбрання — здорова шкіра, найдорожчий головний убір — волосся. Мені дуже подобається ця тенденція. Багато дівчат було доглянутих.

Для меня найголовніше - це здоров'я і доглянутість, потім білизна і парфуми. І тільки потім речі. Все більше дівчат звертають на це уваги, що викликає у мене захват.

Леонид Мартынчик

- Знаем, что в новом сезоне в реалити-шоу участвовали селебрити и блогеры. Скажите, тебе было сложнее или проще комментировать их? Почему?

Коментувати було не складно, адже я знав багатьох. Та важко було у зйомках. Можливо тут зіграла зірковість, а можливо відсутність телевізійного досвіду та досвіду у зйомках реаліті. Це дійсно складний процес у якому не все приємно.

- На проекте есть фэшн-эксперт, это вы, а есть комментаторы. Ребята подшучивают и острят над нарядами участниц. Вы же, в свою очередь, даете конструктив и экспертную оценку. Скажите, бывало, что вы им завидовали?

Якщо чесно, так (сміється). Та моє завдання давати конструктивну пораду. У своїх оцінках гардеробу дівчат я ніколи не переходжу на особистості і приниження, адже усвідомлюю відповідальність. Знаю, що мої поради використовує вся країна.

Іноді дійсно заздрю коментаторам, хочу теж трохи посміятися, але моя місія інша і ставлюсь я до цього дуже серйозно.

- Леонид, а расскажите, почему стоит посмотреть новый сезон “Богини шопинга” на ТЕТ?

У новому сезоні в реаліті-шоу “Богиня шопінгу” будуть нові завдання та правила, зіркові коментатори, дівчата будуть відвідувати нові цікаві магазини. Серед учасниць будуть і співачки, і акторки, і блогерки.

Новий сезон буде корисним, яскравим і смішним. Тож дивитися точно варто.

Прем’єру телеглядачі побачать вже 17 серпня о 17:15 на телеканалі ТЕТ.

Предыдущий пост
Олег Винник
Пошел по стопам отца! Олег Винник внес свой вклад в спасение жизней
Следующий пост
KADNAY
Группа KADNAY в автокинотеатре устроила шоу на крышах машин

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.