БЕZ ОБМЕЖЕНЬ відзняли кліп на пісню «Героям» для всіх людей, що протестують зараз у Білорусі

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ
P
БЕZ ОБМЕЖЕНЬ відзняли кліп на пісню «Героям» спільно з Олегом Собчуком (СКАЙ) Іваном Леньо, Сергієм Солов‘єм (KOZAK SYSTEM) та Артуром Данієляном. Цей трек – підтримка для українських Воїнів, а також для всіх людей, що протестують зараз у Білорусі. Для всіх незламних і сильних духом.

Трек «Героям» виконується двома мовами: українською та білоруською. Художній переклад білоруською мовою зробив Лявон Вольскі.

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Кліп знімали на даху найвищої в Україні житлової будівлі. В самому серці Києва, на 48 поверсі, гурт, запрошені музиканти та знімальна команда старались зробити все, щоб посил дійшов до абсолютно кожного, хто подивиться відеороботу.

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Цей кліп – один з найважливіших та найцінніших для нас, адже ця історія про живе. Його режисером став Артем Григорян.

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Пісня «Героям» була написана Сергієм Танчинцем близько пів року тому для наших, українських Воїнів, проте зовсім нещодавно розпочались відомі всім події в сусідній нам державі – Білорусі, де люди вийшли проти людини, яка захопила і утримує владу вже 26 років. Більшість людей, які вийшли на вулиці в Мінську та інших містах Білорусі, підтримують ті ж принципи, що і українці в часи Революції Гідності.

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Героям – це пісня для людей, які вірять в свою країну та не йдуть на компроміси в питаннях незалежності та цілісності сувернітету своєї Держави. Пісня присвячується всім людям, яким не байдуже майбутнє своєї Держави, яким не байдуже розуміння незалежності. Такі люди є і в Україні, і в Білорусі. Пісня – Героям

– говорить Сергій Танчинец.

Фото в тексті: прес-служба.

Предыдущий пост
Тихон Живков та Яна Ярославська
Тихон Живков та Яна Ярославська: як українські хореографи переїхали до США та здобули там успіх
Следующий пост
Сергей Бабкин
Сергей Бабкин рассказал о четвертой беременности жены

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.