Юлія Зорій поділилася підбіркою корисних книг з психології, які точно вартують уваги

Юлія Зорій
Ведуча «Ранку у великому місті» Юлія Зорій виріша згадати студентські роки.

Ведуча «Ранку у великому місті» на ICTV Юлія Зорій знову стала студенткою. Вона вступила до Чернівецького національного університету за спеціальністю «Практична психологія».

Мало хто знав, що останні роки я глибоко вивчаю психологію. Під час карантину працювала на гарячій лінії психологічної підтримки #tophelper, яку створив кращий з кращих спеціалістів Єгор Тополов. Цей досвід показав класні результати. Чим я дуже пишаюся

– зазначила ведуча.

Юлія Зорій

Юлія розповіла, що зверталися до неї люди з абсолютно різними запитами: хтось дуже хвилювався, що під час карантину не може бути поруч зі своїми близькими, хтось не міг знати себе в житті, чи справу, яка б приносила задоволення.

Окрім цього, багато було звернень щодо того, як створити комфортне середовище в сімейних стосунках. Дехто з клієнтів залишився у Зорій на постійній основі з бажанням зробити своє життя кращим. Це і підштовхнуло Юлію до вступу в університет.

Колись психотерапія дуже допомогла мені (і продовжує допомагати), тепер я допомагаю іншим. І це так круто… Впевнена, це правильний вибір

– поділилася Зорій.

Юлія Зорій

За фахом Юлія політолог. Вона зазначає, що перша освіта дала їй дуже круту базу знань, яка зараз допомагає в роботі. А в планах у ведучої активно консультувати людей, і з часом, імовірно, відкрити центр психологічної допомоги. Також Юлія Зорій дуже б хотіла, щоб ця місія – допомога іншим, шляхом психотерапії, – реалізувалася в рубрику, або якісне соціальне шоу на телебаченні.

А поки ловіть корисний і цікавий літературний гайд від ведучої ICTV – підбірку книг з психології, які точно вартують уваги:

  • «Шопенгауер як ліки» Ірвіна Ялома;
  • «На емоціях» Даніеля Шапіро;
  • «Психологія стресу» Роберта Сапольськи;
  • «Ефект Люцифера. Чому хороші люди чинять зло» Філіпа Зімбардо.

Фото в тексте: пресс-служба канала ICTV

Предыдущий пост
Игорь Пазыч
Звезда сериала «Сага» Игорь Пазыч женится на любимой девушке
Следующий пост
Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Свадьба Владимира Остапчука и Кристины Горняк: пара поделилась эксклюзивными деталями торжества

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.