Евгений Кот рассказал о романе с Ксенией Мишиной и пополнении в семье

Евгений Кот
Танцор и режиссер-постановщик Евгений Кот стал гостем проекта «Мой секрет» с Машей Ефросининой.

Эксклюзивно в разговоре с ведущей шоу на СТБ Машей Ефросининой Евгений Кот признался, был ли роман с Ксенией Мишиной и почему ему изменила бывшая девушка Мариам. Как он познакомился с женой и планируют ли они детей? Только в проекте Кот впервые раскрыл главный секрет своей жизни – человека, который предлагал ему стать содержанцем!

Евгений Кот

Про предложение стать содержанцем

Це було перед «Танцюють всі». У мене тоді не було роботи. Я зустрівся з людиною, він працював із зірками та прокачував їх. Років 50 йому на той момент точно було. Як мені здалося він може посприяти у тому, щоб я піднявся. І якось він мені каже «Ты себя в зеркало видел? Какая работа? Найдем тебе дядю, и будешь в шоколаде».

Мені 19 років. Я сиджу у нього в машині, серце калатає, не розумів, що буде далі зі мною після такої дивної пропозиції. Я відмовився і вийшов одразу. Це було стрьомно… Відтоді ми не бачилися.

Про роман с Ксенией Мишиной

Коли ми з Ксюшею познайомилися, після першої зустрічі, я прийшов до Наталі (дружини) і кажу «Ксенія дуже красива. У нас може бути з нею роман, цей медійний. Точно буде!» Ми навіть цілувалися з Мішиною, цілувалися прямо на паркеті!

Евгений Кот

Про измену бывшей девушки Мариам (Маши)

Мене обманули, обійшлися нечесно по відношенню до мого серця та душі. Я на той час думав що це вже буде сім’я. Ми разом взяли будинок, внесли перший внесок за нього. Разом робимо балет, я навіть продав машину для цього. Авжеж я був закоханий: з людиною придбати будинок, у якому ми живемо, завести собаку, це майже як дитину – це серйозні для мене кроки.

Про желание иметь детей и сложности в достижении этой цели

Наташа (супруга Жени): У мене усе моє життя – це спорт. Навантаження фізичне та психологічне, коли я була в Олімпійській збірній команді України. Це не могло не відбитися на моєму здоров’ї. Гімнастки зростають пізніше у плані гормональної системи. Зараз є відголоски минулого спорту, виступів та стресу від них. Це постійний адреналін, у мене були виступи кожні 3 дні. Моя гормональна система сказала «бувай». Я не можу не переживати через це, бо це є стан мій як жінки. У мене на сьогоднішній момент найвеличезніше бажання – стати мамою.

Евгений Кот с женой

Женя: Я цю тему теж пропрацовую з психотерапевтом для себе як правильно до цього ставитись.

Фото в тексте: пресс-служба канала СТБ

Предыдущий пост
Лаура Марти
Лаура Марти идет на «Евровидение 2022» с авторской песней «НЕЗАЛЕЖНА»
Следующий пост
Надежда
«Надежда»: стало известно, чем удивит новая меддрама от создателей «Женского доктора»

Новости партнёров

Fresh

Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.