Лілія Ребрик закликала російських артистів зупинити брехню їхніх журналістів і уряду

Лілія Ребрик
Ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик звернулась до всіх творчих людей у Росії.

Ведуча та актриса Лілія Ребрик закликала російських артистів не мовчати про напад їхньої армії на нашу країну та зупинити брехню, яку росіяни чують із телевізорів.

За словами Лілії Ребрик, щоразу, коли російські артисти приїжджали до нас на зйомки різних телевізійних проєктів, вони захоплювалися нашим краєм та нашими людьми.

Принаймні, ви так говорили, а ми вам вірили. Ні, я знаю, що і зараз у Росії серед моїх колег-артистів є люди, які всім серцем розуміють, яке пекло зараз відбувається. Не лише для нас, а й для вас. Але є артисти, які пишуть брехню, провокують конфлікт і підтримую брехню, яку вам показують ваші журналісти, яку вам вселяє ваш уряд. Нібито нас треба рятувати, нібито тут проходять якісь навчання, нібито це стосується лише військових об'єктів, нібито це якась серйозна рятувальна операція. Ви серйозно? Ви серйозно у це вірите? Ви нас рятуєте? Від кого? На нашій землі? Про що ви? Яка рятувальна операція?

– звернулась до росіян Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик

Ведуча й акторка закликає колег зупинити війну Росії проти України, в якій гинуть мирні люди.

Ви приходите вбивати безневинних людей на нашу землю. Хто вам дав це право? Обстрілювати дитячі садки, онкологічні відділення лікарні, дитячі майданчики! Вмирають мирні люди, вибухають будинки, на які ці мирні люди накопичували десятки років свого життя. Про щось мріяли, щось планували, народжували дітей, вірили у світле майбутнє. А тепер із жахом здригаються від вибухів, коли чують чергову сирену, і біжать у бомбосховища, щоб сховати своїх дітей. Щоб підібрати слова та сказати своїм маленьким діткам, що це така гра – дорослі дядьки, гранати та стрілялки, а на вибухи – що це салют. І все це для того, щоби спробувати не травмувати дитячу психіку. Моя 3-річна донька сказала, що їй не подобається така гра! Вона безтурботно вибирає кольори кульок на свій день народження, і моє материнське серце, розірване на шматки, знаходить у собі сили сказати, що так і буде, що це буде найкращий день народження. І я знаю, що так і буде, тому що ми сильні, ми вистоїмо

– заявила телеведуча.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик пояснила, що просто зараз може зробити кожен росіянин, аби не вмирали тисячі людей.

Не мовчіть. Зупиніть цю брехню, яку вам показують ваші брехливі журналісти, ваш уряд. Не бійтеся говорити про це вголос. Зупиніть війну! Це неправда, що Україна сама бомбить себе. Це неправда, що у нашій країні процвітає фашизм. Неправда! А правда така, що 24 лютого о 5-й ранку на територію нашої незалежної вільної країни вторглася Росія, коли люди спали, коли я їхала на ефір «Ранку з Україною», щоб із усмішкою та теплом у серці сказати всій країні «Доброго ранку, країно!» А поверталася з ефіру, що вже тоді не відбувся, під гул сирени і зустрілася зі своїми сонними дітьми в бомбосховищі. Зупиніть війну! Ви теж матері, дружини, діти тих людей, які приходять вбивати на нашу землю. Як ви можете їх відпускати? Схаменіться!

- говорить зірка.

Фото у тексті: instagram.com/liliia.rebrik

Предыдущий пост
Александр Педан
Александр Педан объяснил, какую роль он, импровизаторы и звездные гости играют в Improv Live Show
Следующий пост
Анна Панова
Ведуча Анна Панова зіткнулася з окупантами на порозі свого будинку

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.