Володимир Остапчук вступив до тероборони та координує допомогу з Європи

Володимир Остапчук
Сьогодні багато публічних людей роблять все можливе, щоб допомогти нашій армії та переселенцям. Ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук розповів про свої військові будні та дії проти ворога.

Ніхто не залишається осторонь, коли нашу країну атакує ворог. Щодня ми бачимо, що відбувається в містах і селах, уже вранці телефонуємо рідним і друзям, кожну ніч йдемо з дітьми в бомбосховище, чекаємо на повернення захисників додому й намагаємося хоч чимось допомогти іншим людям: словом, ділом, ліками, житлом.

Публічні люди також намагаються привернути увагу світу до звірств ворога в нашій країні та всіляко допомагають переселенцям і постраждалим від російського окупанта.

Володимир Остапчук с женой

Ведучий Володимир Остапчук створив у «Телеграмі» канал «Допомога діаспори», щоб координувати допомогу з Європи. Волонтерство, збір грошей для армії та участь в теробороні – тепер саме це його будні.

Територіально я перебуваю між містами: Львів, Ужгород, Тернопіль, Біла Церква, Умань, – розповів Володимир Остапчук. – Я також виходжу на нічні рейди тероборони, але один раз на два дні.

Крім охорони міста від російського агресора, ведучий займається закупівлею амуніції, тепловізорів, дронів, а також іншого військового приладдя для фондів.

Фото у тексті: instagram.com/vova_ostapchuk

Предыдущий пост
Олексій Суханов
«Росія – країна варвар»: Олексій Суханов виступив на молдавському телебаченні
Следующий пост
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик розказала про свої сподівання щодо цієї весни

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.