Олексій Суханов висловився про готовність захищати Україну

Олексій Суханов
Ведучий Олексій Суханов зізнався, що не збирається залишати Київ і готовий воювати зі зброю задля захисту української землі.

Ведучий телеканалу «Україна» Олексій Суханов під час розмови з Анатолієм Анатолічем у проекті «Зе Интервьюер» зізнався, що хотів вступити до лав тероборони.

Я зараз у Києві і нікуди не збираюся виїжджати. Я чудово розумію людей, які вивозять своїх дітей та дружин. Це велика відповідальність та дуже мужнє рішення. Людина, перш за все, має захищати свою родину, це найголовніше. Я спробував у тероборону записався, але вже немає набору. Надіслав до КМДА запит стати волонтером, але ніхто не відповідає. Мені дуже хочеться допомогти, мої друзі займаються евакуацією. У мене є заощадження на грошовій картці, допомагаю, але хочеться діяти. Будемо відстоювати Україну до останнього. Я у руках не тримав автомату, але я вийду, буду підривати ворога, кидатися на нього з ножем. Тому що це країна, у якій я хочу жити, і яку обрав ще у 2014 році. Я обрав її для життя, і хочу, щоб вона була вільною, не путінською, а європейською. І я буду тут до кінця

– поділився Суханов.

Олексій Суханов

Олексій переконаний, що Україна переможе, адже вона на боці добра, не нападає на Росію, а лише захищає свою територію.

Нам не можна зараз панікувати, адже паніка, страх – це найбільші наші вороги. Це гірше ніж Путін з його бойовиками. Нам важливо один одного підтримувати, зібрати волю у кулак, і зайвий раз протягом дня говорити собі, що ми на боці добра, адже хочемо жити гідно, не як стадо. Україна зараз у світовій історії буде єдиною країною прикладом, як може змінитися світ, і після нашої перемоги це станеться. Як після ковіда світ повертається до нормального життя завдяки Україні, на жаль, лише ціною життя українців, і це найжахливіше. Але нам треба триматися. Я людина мирна, але готова вбивати ворога

– каже ведучий.

Предыдущий пост
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик розповіла, як говорить з доньками про війну
Следующий пост
Женя Синельников
Режисер шоу «Орел і Решка» Женя Синельников розповів про пережиті в Бучі жахіття

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.