Олексій Суханов приєднається до воїнів тероборони міста Києва

Олексій Суханов
Ведучий програми «Говорить Україна» Олексій Суханов вступив до тероборони.

За словами ведучого каналу «Україна», він уже написав заяву, підписав контракт і тепер чекає на виклик до тероборони. Олексій Суханов неодноразово висловлював своє бажання активно захищати Україну та наголошував, що не збирається їхати з Києва.

Олексій упевнений, зараз кожен має усвідомити, наскільки важлива свобода та яка її ціна.

Україна сьогодні є символом не лише честі, а й мужньої боротьби за своє майбутнє. За право на вільний вибір, якою буде Україна, куди рухатиметься і як житиме. Мені хочеться, щоб кожен із нас дивлячись на те, що робить український народ, як він відчайдушно бореться за своє право, запитав себе: а наскільки здатні бути мужніми та принциповими ми? Не просто так гинуть наші солдати, добровольці, все заради того, щоб кожен з нас раз і назавжди зрозумів, наскільки важливою є свобода, незалежність, принципова позиція та відстоювання її, від найменших деталей до важливих державних моментів. Заради цього і гинуть, на жаль, не лише солдати, а й мирне населення, зокрема й діти

- звернувся Суханов до світової спільноти в одному з інтерв'ю.

Олексій Суханов

Нагадаємо, раніше до тероборони міста Одеса вступив ведучий каналу «Україна» Даніель Салем.

Предыдущий пост
Олена Кравець
Олена Кравець розповіла, як спілкується з дітьми про війну
Следующий пост
Тарас Тополя
Тарас Тополя розповів про можливий телеміст у благодійному британському концерті

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.