Тарас Тополя розповів про можливий телеміст у благодійному британському концерті

Тарас Тополя
Сьогодні, як ніколи, українці готові кричати на весь світ про ситуації на нашій Батьківщині та просити світову спільноту не залишатись осторонь.

Ексклюзивно до ефіру «Сніданок.Онлайн» підключився лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Музиканти записали відеозвернення до Еда Ширана, дізнавшись, що він візьме участь у благодійному концерті на підтримку України та запропонували зробити телеміст Київ-Бірмінгем і заспівати разом.

Перед тим, як записувати відео, ми запитали дозволу у наших командирів. Наші побратими підтримали нас… Але вся ця історія з Едом Шираном це скоріше не про концерт, а про сигнал та інформаційний поштовх, щоб ще раз показати: попри все, Київ стоїть, ми тримаємось, дати бадьорості та впевненості. людям Це більше ідейна річ, ми бачимо, як у європейських медіа розноситься ця пропозиція, як вони радіють, що Україна не здається. … гурт в повному складі в Києві, з інструментами, ми готові у будь-якому форматі виступити, чи у бронежилетах і касках, чи у смокінгах – це вже неважливо… Поки що немає офіційної реакції на відео, але якщо виступу навіть і не відбудеться – це у будь-якому випадку вірусний момент, який зіграє на користь Україні

- прокоментував Тополя.

Тарас Тополя

За словами Тараса, наразі гурт залучений у столичній теробороні та волонтерстві. Окрім учасників «Антитіл», до лав захисників українського народу долучилось багато українських співаків та популярних особистостей. Серед них, наприклад, танцівник Дмитро Дікусар, він став добровольцем одразу на початку війни. За місяць українського супротиву, Дмитро з побратимами потрапив під авіаудар балістичними ракетами, завдяки професіоналізму керівництва військовим вдалось передислокуватися.

Колишній лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський прийшов до військкомату ще до початку війни і підписав контракт на проходження військової служби у резерві ЗСУ. Також лейтенантом ЗСУ став і лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Багато хто думав, що поїздки музиканта з виступами по свій Україні це волонтерство. Проте Святослава зізнався: Львівська військово-цивільна адміністрація у буквальному сенсі відправила його у музичне відрядження по країні. Серед захисників є і письменники брати Капранови, репер Ярмак, танцівник та тіктокер Назар Граба, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, Фагот з «ТНМК», Юрій Ткач, Нікіта Добринін, Ахтем Сеітаблаєв, Олексій Трітенко та інші. Не залишився осторонь і кінорежисер Олег Сенцов, який 5 років провів у російській в’язниці.

Багато українців впродовж всього місяця роблять усе, щоб росіяни дізнались правду, в першу чергу спілкуванням зі своїми рідними. Свою особисту історію у «Сніданку. Онлайн» долучився розповісти популярний ресторан Міша Кацурін. Він вже місяць намагається своєму батькові, який живе поблизу Нижнього Новгорода, донести дійсність та дати йому зрозуміти, що в Україні війна. За його словами, вони ще продовжують спілкування і остаточно переконати батька йому не вдалось. Кацурін запустив кампанію «Папа, поверь», у якій закликає телефонувати своїм родичам у росію та розповідати правду для того, щоб Україну почули всі.

Предыдущий пост
Олексій Суханов
Олексій Суханов приєднається до воїнів тероборони міста Києва
Следующий пост
Ірина Хоменко
Ірина Хоменко відверто розповіла про депресивний стан, спровокований війною

Новости партнёров

Fresh

Свадьба

Деревянная свадьба: как отпраздновать 5 лет со дня свадьбы

Практические советы и идеи для уютного и запоминающегося празднования, которые подходят для различных предпочтений и бюджетов.
Психология

Развивающие мультфильмы для детей 2 лет

Зібрали найкращі мультики для дітей.